Libnet.ro
UNICEF

17:30

Orban: Sunt colegi care mi-au solicitat sa candidez la europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 Orban: Sunt colegi care mi-au solicitat sa candidez la europarlamentare

Presedintele PNL Ludovic Orban a admis faptul ca exista discutii in partid privind o candidatura a sa la alegerile europarlamentare din 2019, insa a declarat ca este o decizie grea si ca inca nu s-au stabilit procedurile si criteriile interne pentru lista de candidati. continuă pe Hotnews

Orban: Sunt colegi care mi-au solicitat sa candidez la europarlamentare

Ludovic Orban a admis ca sunt discutii in PNLprivind o eventuala candidatura a sa la alegerile europarlamentare, dar a sustinut ca aceasta este o decizie dificila, iar deocamdata nu s-au stabilit.

Orban: Sunt colegi care mi-au solictat sa candidez la europarlamentare

Presedintele PNL Ludovic Orban a admis faptul ca exista discutii in partid privind o candidatura a sa la alegerile europarlamentare din 2019, insa a declarat ca este o decizie grea si ca inca nu s-a stabilit procedurile si criteriile interne pentru lista de candidati.

Orban, despre o candidatura la europarlamentare: Sunt colegi care mi-au solicitat sa candidez

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu exclude o candidatura la alegerile europarlamentare din 2019 si ca au fost colegi de partid care i-au solicitat sa se inscrie in cursa. Sunt colegi ca.

SURPRIZA in politica romaneasca! LUDOVIC ORBAN si-a anuntat CANDIDATURA: Sunt colegi care mi-au solicitat

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a declarat, luni, ca nu exclude o candidatura la alegerile europarlamentare din 2019 si ca au fost colegi de partid care i-au solicitat sa se inscrie in cursa. Acesta a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3036 seconds )