Libnet.ro
UNICEF

08:15

PNL, despre raportul comisiei privind alegerile: Nu putem valida punctul de vedere pe care PSD vrea sa ni-l bage pe gat

Antena3 Antena3,
PNL, despre raportul comisiei privind alegerile: Nu putem valida punctul de vedere pe care PSD vrea sa ni-l bage pe gat

Liberalii au parasit miercuri comisia parlamentara de ancheta privind prezidentialele din 2009, refuzand sa voteze raportul acesteia, dupa ce au solicitat amanarea votului pentru joi ca sa aiba timp. continuă pe Antena3

Comisia privind alegerile sustine ca scrutinul a fost fraudat de Basescu si Boc, fiind implicate SRI si DNA

ACTUALIZARE 14:09 Raportul preliminar al Comisiei de ancheta privind prezidentialele din 2009 sustine ca presedintele de atunci, Traian Basescu, si Guvernul PD, in frunte cu Emil Boc, au favorizat fraudarea alegerilor, diferenta dintre candidati fiind atat de mica incat actiunile lor au influentat rezultatul scrutinului, iar SRI si DNA au favorizat ascunderea faptelor. Printre acuzatiile aduse Executivului Boc este ca a convocat o sedinta de Guvern pentru a schimba din functie sefi de institutii noaptea ca hotii, potrivit unei surse din presa. *ACTUALIZARE 13:51 Comisia privind alegerile solicita o lege pe tema comisiilor de ancheta si puteri de constrangere privind audierile *ACTUALIZARE 13:35 PNL, despre raportul comisiei privind alegerile: Nu putem valida punctul de vedere pe care PSD vrea sa ni-l bage pe gat ----- Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 se reuneste, astazi, pentru a incepe discutiile asupra raportului final, care va cuprinde concluziile audierilor si dezbaterilor din ultimele luni, dar si propuneri pentru modificarea legislatiei in ceea ce priveste comisiile de ancheta, membrii ei considerand ca nu exista suficiente parghii legale oferite parlamentarilor in acest caz, potrivit unei surse din presa.

Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 discuta astazi raportul final

ACTUALIZARE 13:35 PNL, despre raportul comisiei privind alegerile: Nu putem valida punctul de vedere pe care PSD vrea sa ni-l bage pe gat Liberalii au parasit astazi comisia parlamentara de ancheta privind prezidentialele din 2009, refuzand sa voteze raportul acesteia, dupa ce au solicitat amanarea votului pentru joi ca sa aiba timp sa il citeasca si sa formuleze propriile concluzii, dar cererea le-a fost respinsa. ----- Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 se reuneste, astazi, pentru a incepe discutiile asupra raportului final, care va cuprinde concluziile audierilor si dezbaterilor din ultimele luni, dar si propuneri pentru modificarea legislatiei in ceea ce priveste comisiile de ancheta, membrii ei considerand ca nu exista suficiente parghii legale oferite parlamentarilor in acest caz, potrivit unei surse din presa.

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre raportul Comisiei care ancheteaza alegerile din 2009: Este unul partial. Activitatea a fost blocata, din cauza ca nu au venit cei care trebuiau sa vina

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, la Craiova, ca raportul Comisiei parlamentare care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009 este unul partial, intrucat activitatea acestui for a fost suspendata, din cauza ca persoanele chemate la audieri nu au venit.

Comisia Parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009 a decis: alegerile au fost fraudate

Raportul final al Comisiei de Ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a venit cu concluzii extrem de dure ale celor din majoritatea parlamentara. Opozitia a hotarat sa se retraga si sa nu.

Parlamentarii PNL s-au retras de la votul raportului Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009

Membrii PNL din Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 au hotarat sa se retraga si sa nu participe la votul final al raportului. Motivele retragerii sunt cat se.

Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 discuta astazi raportul final

Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 se reuneste, astazi, pentru a incepe discutiile asupra raportului final, care va cuprinde concluziile audierilor si dezbaterilor din ultimele luni, dar si propuneri pentru modificarea legislatiei in ceea ce priveste comisiile de ancheta, membrii ei considerand ca nu exista suficiente parghii legale oferite parlamentarilor in acest caz, potrivit unei surse din presa.

Comisia privind alegerile sustine ca scrutinul a fost fraudat de Basescu si Boc, fiind implicate SRI si DNA

Raportul preliminar al Comisiei de ancheta privind prezidentialele din 2009 sustine ca presedintele de atunci, Traian Basescu, si Guvernul condus Emil Boc, au favorizat fraudarea alegerilor, diferenta dintre candidati fiind atat de mica incat actiunile lor au influentat rezultatul scrutinului, iar SRI si DNA au favorizat ascunderea faptelor.

Concluziile Comisiei parlamentare de ancheta: Basescu si Boc s-au implicat in favorizarea fraudarii alegerilor din 2009/ Posibila infractiune: constituire de grup infractional organizat/ PNL a parasit sala comisiei

Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a adoptat un raport, la finalul activitatii sale, in care concluzioneaza ca alegerile au fost fraudate pentru favorizarea lui Traian Basescu, cu implicarea acestuia si a guvernului condus de Emil Boc, si constata si posibile infractiuni, intre care constituire de grup infractional organizat. Vezi in text sinteza raportului.

O presupusa incalcare a legii, sesizata in raportul comisiei alegerilor din 2009, repetata de guvern in cazul demisiei lui Adrian Tutuianu(FOTO)

Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din anul 2009 s-a reunit miercuri pentru a incepe redactarea raportul final, care va fi inaintat Plenului. Dupa cateva ore de discutii, ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )