Libnet.ro
UNICEF

09:30

Shhaideh sa retraga proiectul prin care se maresc salariile angajatilor care gestioneaza PNDL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Shhaideh sa retraga proiectul prin care se maresc salariile angajatilor care gestioneaza PNDL

Vicepresedintele PNL Laurentiu Leoreanu i-a solicitat ministrului Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, sa retraga proiectul de lege prin care se maresc salariile angajatilor care gestioneaza Programul National de Dezvoltare Locala PNDL), despre care a spus ca este o tentativa de supunere a acestora, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Leoreanu (PNL): Shhaideh sa retraga proiectul prin care se maresc salariile angajatilor care gestioneaza controversatul PNDL; o incercare de supunere a acestora

Vicepresedintele PNL Laurentiu Leoreanu i-a solicitat ministrului Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, sa retraga proiectul de lege prin care se maresc salariile angajatilor care gestioneaza Programul National de Dezvoltare Locala, despre care a spus ca este o tentativa de supunere a acestora si o bataie de joc la adresa celorlalti bugetari.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a respins proiectul prin care Gabriela Firea urma sa acorde inca 25.000 de vouchere de 500 lei pentru achizitia de biciclete

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a respins proiectul prin care primarul Gabriela Firea urma sa acorde inca 25. 000 de vouchere de 500 lei pentru achizitia de biciclete. PNL si USR au votat impotriva, argumentand ca intai primaria trebuie sa faca piste pentru biciclete.

Figuri marcante din lumea artei au semnat o petitie prin care cer Rusiei sa renunte la acuzatiile care il vizeaza pe reputatul regizor Kirill Serebrennikov

Figuri marcante din lumea artei au semnat o petitie prin care cer Rusiei sa renunte la ancheta care il vizeaza pe regizorul rus Kirill Serebrennikov, si care este, potrivit semnatarilor, motivata politic, scrie The Guardian.

Uber va dezactiva optiunea controversata prin care putea urmari unde se afla utilizatorii si dupa cateva minute de la terminarea cursei

Uber va retrage o optiune extrem de criticata prin care aplicatia urmarea unde se gasesc utilizatorii inca cinci minute dupa terminarea unei curse, scrie Reuters. Decizia este gandita sa imbunatateasca reputatia aplicatiei cand este vorba de optiunile de privacy. Uber a avut un an plin de scandaluri si cat de curand va avea un nou CEO, de origine iraniana. Desi aplicatia a avut pierderi de peste 600 milioane dolari trimestrul trecut, cifra de afaceri a crescut.

Salariile angajatilor din penitenciare vor creste cu 10%, potrivit proiectului publicat de Federatia Sindicatelor din Penitenciare

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) a publicat, luni dimineata, proiectul de ordonanta de urgenta. Documentul prevede cresterea cu 10% a salariilor angajatilor sistemului penitenciar incepand cu luna octombrie si cu 15 la suta pentru civilii care lucreaza in institutiile de aparare.

Salariile angajatilor din penitenciare vor creste. Cand va intra noua lege in vigoare

Luni dimineata, Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a publicat proiectul de ordonanta de urgenta. Astfel, angajatii din sistemul penitenciarelor vor avea salariile mai mari .

Salariile angajatilor din penitenciare vor creste. Cand va intra noua lege in vigoare

Luni dimineata, Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a publicat proiectul de ordonanta de urgenta. Astfel, angajatii din sistemul penitenciarelor vor avea salariile mai mari .

Guvernul Tudose va mari salariile angajatilor din penitenciare

Guvernul discuta, miercuri, majorarea salariilor angajatilor din penitenciare cu 10%, pentru a alinia veniturile acestora cu angajatii din MAI si MApN, proiectul de ordonanta avand toate avizele necesare.

Guvernul mareste salariile angajatilor din penitenciare

Guvernul discuta in sedinta de miercuri majorarea salariilor angajatilor din penitenciare cu 10%, pentru a alinia veniturile acestora cu angajatii din MAI si MApN, proiectul de ordonanta avand toate.

5 moduri prin care poti sa castigi timp la birou

Un numar tot mai mare de angajati declara ca ritmul solicitant in care isi desfasoara activitatea profesionala le afecteaza calitatea timpului liber. Exista suficiente boli profesionale, la care se adauga sindromul burnout, cat sa luam foarte in serios.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )