Libnet.ro
UNICEF

23:15

SNSPA: Mirel Palada nu este nici cadru didactic titular, nici profesor asociat

Hotnews Hotnews,
 SNSPA: Mirel Palada nu este nici cadru didactic titular, nici profesor asociat

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative a reactionat dupa ce Organizatia Pact i-a solicitat sa inceteze colaborarea cu Mirel Palada, precizand intr-un comunicat de presa ca in prezent Palada, fost purtator de cuvant al guvernului condus de Victor Ponta, nu este nici profesor titular si nici asociat la SNSPA. continuă pe Hotnews

SNSPA: Mirel Palada nu este nici cadrul didactic titular, nici profesor asociat

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative a reactionat dupa ce Organizatia Pact i-a solicitat sa inceteze colaborarea cu Mirel Palada, precizand intr-un comunicat de presa ca in prezent Palada, fost purtator de cuvant al guvernului condus de Victor Ponta, nu este nici profesor titular si nici asociat la SNSPA.

SNSPA: Mirel Palada nu este cadru didactic titular si nici profesor asociat

Sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, nu este cadru didactic titular si nici profesor asociat la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, au precizat vineri reprezentantii SNSPA intr-un comunicat de presa.

Presedintele Federatiei de Aikido: Mirel Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania

Dan Corneliu Ionescu, presedintele Federatiei Romane de Aikido si si al European Aikido Confederation, afirma ca gestul lui Mirel Palada, care l-a lovit pe senatorul Mihai Gotiu, miercuri seara, la B1 TV, este o rusine pentru Aikido-ul din Romania.

Presedintele Federatiei de Aikido: Mirel Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania. Cere sanctionarea fostului purtator de cuvant al Guvernului Ponta

Dan Corneliu Ionescu, presedintele Federatiei Romane de Aikido si al European Aikido Confederation, spune ca gestul lui Mirel Palada, care l-a lovit pe senatorul Mihai Gotiu, miercuri seara, la B1 TV, este o rusine pentru Aikido-ul din Romania.

SNSPA se distanteaza de Mirel Palada, dupa incidentul violent pe care l-a provat in studioul unei televiziuni

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative a transmis, vineri, ca sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului, nu este, in prezent, cadrul didactic titular si nici profesor asociat al unitatii de invatamant.

SNSPA se distanteaza de Mirel Palada, dupa incidentul violent pe care l-a provocat in studioul unei televiziuni

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative a transmis, vineri, ca sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului, nu este, in prezent, cadrul didactic titular si nici profesor asociat al unitatii de invatamant.

Lovitura pentru Mirel Palada, dupa ce i-a dat un pumn senatorului USR Mihai Gotiu

Organizatia PACT pentru Romania cere conducerii Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative sa incheie colaborarea cu Mirel Palada, cadru didactic asociat. Solicitarea vine dupa ce fostul.

Organizatia Pact pentru Romania cere SNSPA sa incheie colaborarea cu Mirel Palada

Pact pentru Romania cere rectorului SNSPA, Remus Pricopie, si decanului Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, Alina Bargaoanu, sa intrerupa colaborarea cu sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al guvernului Ponta, care l-a lovit miercuri seara, in pauza uneori emisiuni B1TV, pe senatorul Mihai Gotiu. Organizatie sustine ca asocierea cu Mirel Palada ar reprezenta o pata pe imaginea invatamentului superior din Romania.

Reactia SNSPA dupa ce i s-a cerut public sa intrerupa colaborarea cu Mirel Palada

Organizatia PACT pentru Romania a cerut conducerii Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative sa incheie colaborarea cu sociologul Mirel Palada. in replica, institutia a precizat,.

SNSPA, somata de societatea civila si profesori sa intrerupa colaborarea cu Mirel Palada (FOTO)

Incidentul din timpul emisiunii Talk B1, dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu nu a ramas fara reactii de revolta, sociologul care l-a lovit miercuri seara pe seantorul USR fiind la un pas de a pierdere colaborarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )