Libnet.ro
UNICEF

10:30

SURPRIZA in politica romaneasca! LUDOVIC ORBAN si-a anuntat CANDIDATURA: Sunt colegi care mi-au solicitat

B1 B1,
SURPRIZA in politica romaneasca! LUDOVIC ORBAN si-a anuntat CANDIDATURA: Sunt colegi care mi-au solicitat

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a declarat, luni, ca nu exclude o candidatura la alegerile europarlamentare din 2019 si ca au fost colegi de partid care i-au solicitat sa se inscrie in cursa. Acesta a. continuă pe B1

Liviu Plesoianu, anunt-surpriza dupa ce Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura: Daca PSD nu ma va sustine, voi candida independent

Anunt-surpriza al unui social-democrat, imediat dupa ce Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat. Liviu Plesoianu a anuntat ca va candida si el la alegerile.

Ludovic Orban, dupa anuntul lui Klaus Iohannis privind o noua candidatura: PNL va fi alaturi de presedinte

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, ca este ferm hotarat sa candideze pentru un nou mandat in fruntea statului. Orban a spus ca in batalia.

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat in fruntea statului. PNL este alaturi de presedintele Romaniei asa cum a.

Ludovic Orban: Domnul RUDOTEL Toader trebuie sa recunoasca public ca a primit MITA!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, pare sa provoace un nou cutremur pe scena politica, dupa denuntul depus impotriva premierului Viorica Dancila. Orban afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, trebuie.

Ludovic Orban, despre decizia de invalidare a alegerilor din Chisinau: O decizie PROFUND ABUZIVA de a CALCA iN PICIOARE actul de vointa al cetatenilor

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat, sambata, la criza politica de la Chisinau provocata de invalidarea alegerilor locale pentru Primaria capitalei Republicii Moldova si a mandatului obtinut de Andrei.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Am avut discutii si cu Kelemen Hunor

Ludovic Orban a spus, vineri, ca a discutat cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, despre sustinerea motiunii de cenzura Demiterea guvernului Dragnea - Dancila, o urgenta nationala!, dar a adaugat ca daca era ceva de anuntat, ar fi anuntat.

Apelul lui Ludovic Orban la social-democrati: Trebuie sa aleaga intre a fi fideli Romaniei si a fi SLUGILE lui Liviu Dragnea. Poate CEx-ul se va manifesta ca o SECTA de SINUCIGASI

Ludovic Orban, catre social-democrati inaintea CEx-ului de vineri: Trebuie sa aleaga intre a fi fideli Romaniei si a fi SLUGILE lui Liviu Dragnea Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a transmis social-democratilor.

Ludovic Orban, miscare de ultima ora dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

PNL va demara strangerea de semnaturi la nivelul Camerei Deputatilor pentru demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al acestui for, a anuntat luni liderul liberal Ludovic Orban. Am hotarat sa.

Kelemen Hunor: Ceea ce Ludovic Orban numeste negociere a fost o cafea, prin 20 mai. Eu spuneam una, el ma intreba alta

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, il contrazice pe liderul PNL Ludovic Orban, care a sustinut ca astepta pozitionarea UDMR dupa negocierile purtate pentru sustinerea motiunii de cenzura. Ceea ce Ludovic.

Kelemen Hunor: Ceea ce Ludovic Orban numeste negociere a fost o cafea, prin 20 mai. Eu spuneam una, el ma intreba alta (VIDEO)

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, il contrazice pe liderul PNL Ludovic Orban, care a sustinut ca astepta pozitionarea UDMR dupa negocierile purtate pentru sustinerea motiunii de cenzura. Ceea ce Ludovic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )