Libnet.ro
UNICEF

06:15

Surse: Tudose si Ciolacu demisioneaza, daca li se retrage sprijinul politic. 50 de semnaturi pentru demisia lui Tudose. Se cere demisia de onoare. Cum si-au impartit taberele Dragnea si Tudose LIVE TEXT si VIDEO

Antena3 Antena3,
Surse: Tudose si Ciolacu demisioneaza, daca li se retrage sprijinul politic. 50 de semnaturi pentru demisia lui Tudose. Se cere demisia de onoare. Cum si-au impartit taberele Dragnea si Tudose LIVE TEXT si VIDEO

Social-democratii se reunesc luni in sedinta Comitetului Executiv National, dupa ce mai multi lideri au solicitat in intalnire pentru rezolvarea disputelor din partid. Duminica,. continuă pe Antena3

SURSE Premierul Tudose ar urma sa demisioneze daca PSD ii retrage sprijinul politic

Premierul Mihai Tudose ar fi decis plece din fruntea Guvernului daca PSD ii retrage sprijinul politic la sedinta Comitetului Executiv din aceasta dupa-amiaza, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse din partid. Potrivit acestora, Tudose nu doreste sa repete experienta lui Sorin Grindeanu. Liviu Dragnea n-ar avea insa certitudinea ca presedintele Klaus Iohannis va numi premier tot de la PSD daca Tudose va demisiona, avand in vedere ca ar fi al doilea guvern PSD esuat intr-un an.

Surse: Tudose ar urma sa demisioneze daca PSD ii retrage sprijinul politic

Premierul Mihai Tudose ar fi decis sa-si dea demisia daca PSD ii va retrage sprijinul politic la sedinta Comitetului Executiv National de luni, informeaza HotNews, care citeaza mai multe surse din.

Surse: Tudose ar urma sa demisioneze daca PSD ii retrage sprijinul politic

Premierul Mihai Tudose ar fi decis sa-si dea demisia daca PSD ii va retrage sprijinul politic la sedinta Comitetului Executiv National de luni, informeaza HotNews, care citeaza mai multe surse din.

Deputatul Radulescu vrea sa mitralieze conducerea Guvernului. Cere CEx pentru inlaturarea cuplului Tudose-Ciolacu

Deputatul Catalin Radulescu face apel la intrunirea de urgenta a Comitetului Executiv National al PSD, pentru a se retrage sprijinul politic pentru Mihai Tudose si Marcel Ciolacu. Radulescu ii acuza.

CEx PSD a votat retragerea sprijinului politic pentru Guvern, Tudose anunta ca demisioneaza

ACTUALIZARE 21:15 Surse: Premierul Mihai Tudose a demisionat, in urma retragerii sprijinului politic ----- * ACTUALIZARE 19:40 Tudose demisioneaza in aceasta seara, daca i se retrage sprijinul politic * ACTUALIZARE 15:50 Codrin Stefanescu: Va asigur ca astazi din sediul PSD va pleca aceeasi echipa pe care ati vazut-o in campania din 2016, uniti, fara mari schisme *ACTUALIZARE 13. 23 Teodor Melescanu: Va asigur ca nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia *ACTUALIZARE 12:48 Badalau: La CEx voi milita pentru echilibru *ACTUALIZARE 12:06 Deputat PSD Buzau: Predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari *ACTUALIZARE 10:44 Presedintele PSD Giurgiu: Sustinem partidul pentru ca asa am castigat alegerile, cu unitate.

PSD i-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose. Premierul si-a depus demisia in fata CEx LIVE TEXT si VIDEO

13: Mihai Tudose si-a prezentat demisia in CEx. Vicepremierul Paul Stanescu va prelua conducerea interimara a Executivului. 07:CEx a decis retragerea sprijinului politic pentru Mihai.

Ipoteza incendiara privind rezultatul CEx al PSD: Mihai Tudose fie demisioneaza, fie ramane fara sprijin politic. Ce se intampla dupa

Mihai Tudose nu are de ales: fie demisioneaza, fie ramane fara sprijinul politic. Este afirmatia facuta de Bogdan Chirieac la Antena 3, despre care spune ca nu este o speculatie ci informatie.

Deputatul Catalin Radulescu (PSD): Bravo, Carmen Dan, sah mat! Solicit CEX al partidului retragerea sprijinului politic pentru echipa Tudose-Ciolacu

Bravo, Carmen Dan, sah mat!Ca membru vechi, al partidului meu, PSD, solicit intrunirea de urgenta a CEX -ului, pentru a hotari, daca , dupa iesirea necontrolata si nestatutara a premierului Tudose, mai sustinem echipa Tudose -Ciolacu la guvernare , si daca dupa iesirile repetate in mass- media, contrare pozitiilor partidului, si insubordonarea fata de deciziile partidului , mai pot fi mentinuti in functie, a scris pe contul sau de Facebook deputatul PSD Catalin Radulescu.

Premierul Mihai Tudose si-a anuntat demisia

ACTUALIZARE Dragnea: Se pare ca am mana proasta. La CExN de maine, eu nu mai fac nicio propunere Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca se pare ca el are mana proasta si, prin urmare, la Comitetul Executiv National CExN) de maine, in care se va stabili nominalizarea de premier a partidului, nu va face nicio propunere. Dragnea a fost intrebat cum garanteaza PSD ca peste 6 luni nu schimba iar Guvernul, Liviu Dragnea a raspuns: Am discutat asta. Se pare ca eu am mana foarte proasta . ) Le-am spus colegilor mei astazi ca eu nu voi face nicio propunere. Prima data, la Sorin Grindeanu, eu am facut propunerea, ei au votat-o. La Tudose am avut o discutie cu fiecare in parte, pe cine ar vede, pe cine n-ar vede sic!). Maine au nu voi face nicio propunere. * ACTUALIZARE Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni seara, la finalul CEX PSD, ca demisioneaza, pentru ca asa a decis partidul. El a spus ca pleaca cu fruntea sus. imi dau demisia in seara asta sau maine dimineata. Domnul vicepresedinte Stanescu preia programul, a anuntat premierul Mihai Tudose, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, care a durat mai bine de cinci ore. * ACTUALIZARE 21:15 Surse: Premierul Mihai Tudose a demisionat, in urma retragerii sprijinului politic ----- * ACTUALIZARE 19:40 Tudose demisioneaza in aceasta seara, daca i se retrage sprijinul politic * ACTUALIZARE 15:50 Codrin Stefanescu: Va asigur ca astazi din sediul PSD va pleca aceeasi echipa pe care ati vazut-o in campania din 2016, uniti, fara mari schisme *ACTUALIZARE 13. 23 Teodor Melescanu: Va asigur ca nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia *ACTUALIZARE 12:48 Badalau: La CEx voi milita pentru echilibru *ACTUALIZARE 12:06 Deputat PSD Buzau: Predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari *ACTUALIZARE 10:44 Presedintele PSD Giurgiu: Sustinem partidul pentru ca asa am castigat alegerile, cu unitate.

Sondaj: Ar trebui presedintele Iohannis sa nominalizeze premier tot de la PSD, daca partidul ii retrage sprijinul lui Mihai Tudose?

PSD a castigat alegerile din 2016, dar in numai un an a schimbat deja un prim ministru, Sorin Grindeanu, dupa ce o prima nominalizare pentru postul de premier - Sevil Shhaideh - fusese respinsa. In aceste conditii, daca PSD ii retrage acum sprijinul lui Mihai Tudose, iar acesta demisioneaza, ar trebui presedintele Iohannis sa nominalizeze premier tot de la PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )