Libnet.ro
UNICEF

20:17

ALERT Intra in vigoare Ordonanta Militara patru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALERT Intra in vigoare Ordonanta Militara patru

ACTUALIZARE - Interdictia privind circulatia in grupuri mai mari de 3 persoane se aplica exclusiv circulatiei pietonale. --- *ACTUALIZARE - Pentru a proteja cetatenii care locuiesc in blocuri, autoritatile locale, incepand din 31 martie, vor monta dispozitive cu solutii dezinfectante la toate intrarile in blocuri si vor face dezinfectie pe casa scarilor, lifturi si spatiile comune. --- *ACTUALIZARE - Marcel Vela: Am decis un articol care va clarifica organizarea sistemului energetic national - vital pentru functionarea statului. Masuri de izolare preventiva pentru personalul din posturile esentiale. --- Persoanele peste 65 de ani se vor putea deplasa pentru tratament si in afara intervalului 11-13, a declarat, ministrul de Interne Marcel Vela, care a anuntat duminica noi masuri dure in contextul pandemiei de coronavirus, precizand ca este greu momentul prin care trecem. Ministrul a precizat ca aceia care nu respecta carantina vor fi reintrodusi in carantina si vor plati costul cazari. De asemenea, in blocuri vor fi amplasate dispozitive cu solutii dezinfectante. continuă pe Ziarul Bursa

ALERT Autoritatile au impus Ordonanta Militara patru

ACTUALIZARE - Marcel Vela, a mai spus:Odata cu publicarea acestei ordonante, in perioada starii de urgenta preturile la energie electrica si termica, gaze naturale, apa, carburanti nu mai pot fi majorate peste nivelul practicat azi. Aceste preturi pot doar sa scada. --- *ACTUALIZARE - Interdictia privind circulatia in grupuri mai mari de 3 persoane se aplica exclusiv circulatiei pietonale. --- *ACTUALIZARE - Pentru a proteja cetatenii care locuiesc in blocuri, autoritatile locale, incepand din 31 martie, vor monta dispozitive cu solutii dezinfectante la toate intrarile in blocuri si vor face dezinfectie pe casa scarilor, lifturi si spatiile comune. --- *ACTUALIZARE - Marcel Vela: Am decis un articol care va clarifica organizarea sistemului energetic national - vital pentru functionarea statului. Masuri de izolare preventiva pentru personalul din posturile esentiale. --- Persoanele peste 65 de ani se vor putea deplasa pentru tratament si in afara intervalului 11-13, a declarat, ministrul de Interne Marcel Vela, care a anuntat duminica noi masuri dure in contextul pandemiei de coronavirus, precizand ca este greu momentul prin care trecem. Ministrul a precizat ca aceia care nu respecta carantina vor fi reintrodusi in carantina si vor plati costul cazari. De asemenea, in blocuri vor fi amplasate dispozitive cu solutii dezinfectante.

Peste 34.400 de romani au incalcat restrictiile de circulatie impuse prin ultima ordonanta militara Amenzile depasesc 46 de milioane de lei

Peste 33. 400 de romani au incalcat restrictiile de circulatie impuse prin ordonanta militara 3, intrata in vigoare din 25 martie, iar politistii si jandarmii au dat amenzi a caror valoare depaseste 46 de milioane de lei.

Ce nu mai ai voie sa faci incepand de acum. Ordonanta militara nr. 4, aprobata. Toate interdictiile noi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca urmeaza o noua ordonanta militara, a patra. Pana acum, au fost date trei ordonante militare, care au ingradit libertatile de miscare ale romanilor. UPDATE: Marcel Vela: Sunt cele mai dure masuri din Romania din ultimii zeci de ani. Va asiguram ca masurile se pot ridica atunci cand se .

Ordonanta militara 4 din 2020. Document oficial de la Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, duminica, 29 martie 2020, ordonanta militara 4 din 2020 care prevede noi masuri pentru combaterea raspandirii infectarilor cu coronavirus in Romania.

DOCUMENT Ordonanta militara nr 4

Ministerul de Interne a emis duminica seara ordonanta militara numarul 4, care inaspreste pedepsele pentru nerespectarea izolarii sau carantinei si plafoneaza preturile la utilitati.

Autoritatile pregatesc o noua Ordonanta militara. Ce masuri ar putea fi impuse

Antena 3 a prezentat primele detalii despre ce ar putea prevede noua Ordonanta Militara pe care o pregatesc autoritatile.

Politia Romana, precizari despre ordonanta militara: Un cetatean din Bucuresti poate merge in Vaslui pentru a-si ingriji parintii

Ordonanta militara nr. 3 transmite ca cetatenii se pot deplasa pentru asigurarea asistentei pentru persoane in varsta, vulnerabile sau pentru insotirea copiilor.

Ordonanta militara nr. 4: Se monteaza dispozitive cu solutii dezinfectante la toate intrarile blocului

Ordonanta militara nr 4 prevede ca, pentru a proteja cetatenii care locuiesc in blocuri in zone aglomerate, autorisatile locale impreuna cu cele sanitare vot monta dispozitive cu solutii dezinfectante la toate intrarile blocului si vor efectua periodic activitati de dezinfectie in scari, lifturi, spatii comune. Masura se aplica incepand cu data de 31 martie 2020.

Ordonanta Militara 4. Lucian Bode, ministrul Transporturilor, anunt pentru romani. Ce li se pregateste acum

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a dat asigurari ca va tine deschise drumurile pentru a sustine economia Romaniei. Acesta a mai spus ca nu se poate vorbi despre o alta decizie in aceasta privinta decat in momentul in care si Uniunea Europeana va aduce modificari la regimul de transport. Clarificam modul in care se deplaseaza cetatenii .

Numar record de amenzi in Vaslui pentru persoane care nu au respectat izolarea si ordonanta militara

Peste 600 de amenzi au fost aplicate de politistii din Vaslui de la intrarea in vigoare a ordonantei militare, pentru nerespectarea restrictiilor, respectiv a izolarii la domiciliu. Mai bine de jumatate din totalul sanctiunilor au fost aplicate in ultimele 24 de ore.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )