Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ciolos: Desemnarea unui premier si alegerile anticipate sunt lucruri serioase, care nu trebuie tratate de niciun partid ca fiind o mascarada

Adevărul Adevărul,
Ciolos: Desemnarea unui premier si alegerile anticipate sunt lucruri serioase, care nu trebuie tratate de niciun partid ca fiind o mascarada

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, afirma, miercuri seara, ca desemnarea unui premier si alegerile anticipate sunt lucruri serioase, care nu trebuie tratate de niciun partid ca fiind o mascarada. Din pacate, tara noastra pare in deriva, iar politicienii nu par sa aiba un plan si solutii la crizele reale sau provocate de ei insisi, a scris Ciolos pe Facebook. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos: Desemnarea unui premier si alegerile anticipate - lucruri serioase ce nu trebuie tratate de niciun partid ca fiind o mascarada

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, afirma, intr-un mesaj postat miercuri seara pe Facebook, dupa desemnarea de catre seful statului a lui Florin Citu pentru functia de premier, ca anticipatele raman o prioritate pentru partidul pe care il conduce, dar, ca acestea sa se intample, trebuie tratate si pregatite cu responsabilitate de toata clasa politica.

DACIAN CIOLOS: Desemnarea unui nou prim-ministru ne-ar readuce pe drumul corect

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, considera ca o desemnare a unui nou prim-ministru in urmatoarele zile ar readuce tara pe drumul corect.

Programul consultarilor presedintelui Iohannis cu partidele pentru desemnarea unui premier

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentantii partidelor si formatiunilor politice parlamentare, pentru consultari in vederea desemnarii candidatului pentru functia de Prim-ministru, vor avea loc miercuri incepand cu ora 16.

Dan Barna: Alegerile anticipate, un proiect esuat. Cred ca ne indreptam spre investirea unui guvern

Alianta USR-PLUS nu ofera PNL un cec in alb si va decide daca sustine sau nu viitorul Guvern in functie de numele de premier pe care il va propune presedintele Klaus Iohannis, a declarat miercuri la RFI liderul Uniunii Salvati Romania, Dan Barna. El mai spune ca in momentul de fata alegerile anticipate par un proiect esuat, cum s-a intamplat si cu alegerea primarilor in doua tururi.

LUDOVIC ORBAN SI-A DEPUS MANDATUL DE PREMIER Consultari la Cotroceni, pentru desemnarea unui nou prim-ministru

Premierul Ludovic Orban si-a depus mandatul de formare a noului guvern si presedintele Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultari pentru desemnarea unui nou prim-ministru.

Kelemen Hunor condamna alegerile anticipate din pricina Coronavirus

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca alegerile anticipate trebuie scoase de pe ordinea de .

Varianta unui premier tehnocrat, tot mai vehiculata dupa decizia Curtii Constitutionale

Varianta unui premier tehnocrat este din ce in ce mai vehiculata, dupa decizia Curtii Constitutionale, care a stabilit ca numirea lui Ludovic Orban a fost neconstitutionala.

Tariceanu: Sustin solutia unui premier independent. Nicolae Ciuca ar putea fi o varianta!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, nu exclude varianta unui premier independent, in persoana ministrului Apararii, Nicolae Ciuca, scenariu prezentat duminica la Subiectiv de jurnalistul Ion Cristoiu.

Programul consultarilor de la Cotroceni, pentru desemnarea unui nou premier

Administratia Prezidentiala a facut public orarul cu privire la programul consultarilor de la Cotroceni in vederea stabilirii unui nou premier.

EUGEN TOMAC: PMP nu se teme de alegerile anticipate

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca partidul pe care il conduce nu se teme de alegeri anticipate si ca este pregatit sa mearga pe cont propriu in situatia in care vor fi organizate alegeri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )