Libnet.ro
UNICEF

14:15

Iohannis, mesaj pentru noul Grup de Lucru: Sa nu minimalizam impactul economic generat de coronavirus. Masurile de sustinere a economiei sa tina cont de interesele salariatilor, angajatorilor si bugetului (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, mesaj pentru noul Grup de Lucru: Sa nu minimalizam impactul economic generat de coronavirus. Masurile de sustinere a economiei sa tina cont de interesele salariatilor, angajatorilor si bugetului (VIDEO)

Klaus Iohannis a cerut Grupului de Lucru ce va discuta efectele economice ale crizei declansate de coronavirus sa analizeze in mod realist aceste efecte si sa vina cu solutii care sa tina cont. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj pentru presedintele italian: Numerosi romani din Italia contribuie la efortul comun de a alina suferintele celor afectati

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de solidaritate presedintelui italian, Sergio Mattarella, in contextul crizei provocate de noul coronavirus care a ucis sute de oameni in peninsula.

Klaus Iohannis, mesaj pentru omologul sau italian: Va asigur de disponibilitatea de colaborare pentru solutii privind eradicarea coronavirusului

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, miercuri, un mesaj de solidaritate omologului sau italian Sergio Mattarella, tara greu incercata de epidemia de coronavirus. Iohannis asigura poporul italian de.

Iohannis: Sa nu minimalizam impactul acestei crize

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, ca nu trebuie minimalizat impactul acestei crize, s.

Avertismentul presedintelui Iohannis: Sa nu minimalizam impactul economic al epidemiei Covid-19

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat miercuri ca nu trebuie minimalizat impactul economic pe care il poate genera epidemia de Covid-19, facand apel la o evaluare prudenta si responsabila.

Klaus Iohannis, mesaj pe Twitter, in limba engleza: Protectia tuturor cetatenilor din UE este prioritatea noastra

Klaus Iohannis sustine intr-un mesaj postat pe Twitter ca, prin adoptarea de masuri comune, statele UE vor reusi sa abordeze eficient criza creata de noul coronavirus si sa fie oprita raspandirea acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )