Libnet.ro
UNICEF

20:45

Nicusor Dan, replica pentru Moise Guran: Daca are un program mai bun, il astept sa vina cu el public, eventual sa candideze (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, replica pentru Moise Guran: Daca are un program mai bun, il astept sa vina cu el public, eventual sa candideze (VIDEO)

Nicusor Dan l-a invitat pe Moise Guran sa prezinte publicpropriile solutii la problemele bucurestenilor si, eventual, sa si candideze, daca tot nu-i convine programul sau. Reactia vine dupa ce Moise. continuă pe B1

Nicusor Dan, replica la atacurile din PLUS: De un an spun ca voi negocia cu toate partidele de Opozitie. Cel mai important partid, PNL, mi-a dat sustinerea oficiala

Nicusor Dan le raspunde liderilor PLUS care l-au atacat dupa ce a primit sustinerea PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei. Mi-am anuntat candidatura independenta la Primaria Capitalei cu aproape un an.

Nicusor Dan, mesaj catre USR: Va rog sa mentineti un ton rational si de colaborare, chiar daca poate sunteti tentati de un ton revansard

Cu putin timp inainte ca presedintele PNL, Ludovic Orban, sa anunteca formatiunea sa va sprijini candidatura lui Nicusor Dan pentru Primaria Municipiului Bucuresti, Nicusor Dana trimisun.

Cine este Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL la Primaria Capitalei. Ce avere are si ce a studiat

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca-l sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei, chiar daca acesta nu este inscris in partid. Astfel, liderul formatiunii liberale spera ca si alte partide vor dori sa sustina aceasta varianta. intr-un fel, am facut un sacrificiu Anuntul a fost facut de liberal astazi, in contextul unei conferinte de .

Valeriu Steriu (PSD): Nu ne temem de Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Deputatul PSD Valeriu Steriu sustine ca social-democratii nu se tem de candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, chiar daca beneficiaza de sustinereaPNL. Steriu considera ca actualul edil, Gab.

Coordonatorul campaniei USR distruge candidatul USR. Moise Guran: Programul lui Nicusor Dan pentru Capitala, lipsit de solutii reale

Moise Guran, coordonatorul USR pentru campaniile electorale din 2020, il critica pe Nicusor Dan si spune ca programul sau pentru Capitala este unul lipsit de solutii reale, desi filiala bucuresteana a Un.

Orban: Sustinerea lui Nicusor Dan ne da o garantie a sustinerii USR-ului din Bucuresti. El are 99% sanse sa castige (VIDEO)

Ludovic Orban a explicat, pentru B1 TV, de ce PNL nu va merge cu propriul candidat in alegerile pentru Primaria Capitalei, ci-l va sustine pe independentul Nicusor Dan. Decisiva e sustinerea PNL, atat timp cat.

Ciolos, critici pentru Nicusor Dan si Orban: Voi crede in deschiderea PNL daca va renunta sa racoleze pesedisti, aldisti si alti politicieni compromisi

Mi-ar fi placut ca Nicusor Dan sa fi discutat cu Vlad Voiculescu si despre sustinerea pe care o negocia cu Ludovic Orban, asa cum au discutat despre multe alte probleme, transparent, constructiv, arata liderul PLUS Dacian Ciolos pe Facebook. Scopul nu scuza mijloacele, adauga liderul PLUS.

Nicusor Dan ii intoarce serviciul lui Vlad Voiculescu: As fi bucuros sa fie viceprimarul Capitalei Ce spune despre negocierile cu PMP (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei sustinut foarte probabil de PNL si USR, a explicat ca negocierile pentru programe si liste de consilieri tin de partide, nu de el. intrebat daca mai.

Surse: Nicusor Dan are sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei. Acesta nu se va inscrie in partid

UPDATE: Ludovic Orban ar urma sa propuna, in Biroul Executiv al PNL, sustinerea de catre liberali a lui Nicusor Dan pentru Primaria Generala. Prin urmare, conducera extinsa a formatiunii urmeaza sa decida.

Ludovic Orban, motivul pentru care l-a ales pe Nicusor Dan

Ludovic Orban a vorbit despre motivul pentru care PNL a ales sa is sustina pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Premierul a sustinut ca ar fi preferat un candidat liberal insa Nicusor Dan are 99% sanse sa castige.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )