Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu, despre eventuale liste comune anti-PSD la Consiliul General: USR are probleme, ca ei se bat si in interior PMP si Tomac au tot batut la usa PNL (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre eventuale liste comune anti-PSD la Consiliul General: USR are probleme, ca ei se bat si in interior PMP si Tomac au tot batut la usa PNL (VIDEO)

Traian Basescu a explicat ca exista solutii politice pentru ca partidele anti-PSD sa defineasca liste comune de candidati la posturile de consilier general, dar ca totul este sa se. continuă pe B1

Basescu, despre limitarea participarii romanilor la slujbele de Paste: Biserica a dat dovada ca e rationala si cred ca se va gasi intelegere si la patriarh

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a declarat, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca statul roman trebuie sa-i convinga pe cetatenii romani din Italia sa nu vina in tara de sarbatori, ca o masura de precautie impotriva epidemiei de coronavirus.

TRAIAN BASESCU: Orgoliile si lipsa de viziune vor face din dreapta romaneasca o victima sigura a alegerilor locale

Fostul presedinte Traian Basescu, precizeaza intr-o postare pe Facebook ca partidele de dreapta se indreapta spre un esec la locale, in conditiile in care nu actioneaza pentru realizarea unor aliante care sa contracareze avantajul pe care il are PSD prin organizarea alegerilor intr-un singur tur.

Traian Basescu e de parere ca plasarea Sorinei Pintea in arest preventiv a fost o masura exagerata: Un control judiciar combinat cu supraveghere tehnica rezolva orice (VIDEO)

Traian Basescu este de parere ca masura arestului preventiv in cazul Sorinei Printea a fost una exagerata, atat timp cat un control judiciar combinat cu supraveghere tehnica rezolva orice.

Traian Basescu: Una din misiunile dreptei e sa inchida hegemonia PSD in administratia locala Eu cred ca initiativa ar trebui sa fie la liberali (VIDEO)

Traian Basescu sustine ca partidele din zona de asa-zisa dreapta sunt iresponsabile, pentru ca nu ajung la un consens privind stabilirea mai multor candidati comuni la alegerile locale, astfel incat sa .

Traian Basescu: Romania are putine sanse sa nu aiba o epidemie Scolile trebuie inchise preventiv Daca o sa avem sute de bolnavi, ma tem ca o sa ii ducem in spate (VIDEO)

Traian Basescu a subliniat ca scolile din Romania trebuie inchise preventiv, pentru ca sunt putine sanse sa nu trecem printr-o epidemie la nivel national. Perioada de risc maxim a.

Traian Basescu: Dreapta se pregateste pentru esec! Nimeni nu are initiativa realizarii unor aliante

Alegeri locale 2020. Traian Basescu sustine ca orgoliile si lipsa de viziune vor face din dreapta romaneasca o victima sigura a alegerilor locale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )