Libnet.ro
UNICEF

23:15

USR Ilfov cere primariei Magurele sa cumpere teste pentru coronavirus care sa fie procesate contra cost la doua clinici private

Hotnews Hotnews,
 USR Ilfov cere primariei Magurele sa cumpere teste pentru coronavirus care sa fie procesate contra cost la doua clinici private

Filiala USR Ilfov cere primariei orasului Magurele sa achizitioneze teste pentru Covid-19 si care sa fie procesate, contra cost, la doua clinici private, nominalizate expres in cerere. Seful USR Ilfov se ofera chiar sa puna primaria in contact cu una dintre aceste clinici private. Contactat de HotNews. ro, Andrei Nistor spune ca impreuna cu echipa sa a dorit doar sa ajute autoritatile locale cu solutii si idei. continuă pe Hotnews

Fara precedent. Alianta USR-PLUS cere izolarea de urgenta a judetului Suceava: A devenit principalul focar de infectie

Alianta USR-PLUS cere autoritatilor sa ia urgent decizia de a izola judetul Suceava, spunand ca acest judet a devenit principalul focar de infectie cu noul coronavirus din Romania.

Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?

612 teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in cele 11 centre de testare din tara. in Romania au fost prelucrate pana astazi 11. 223 de teste de identificare a coronavirusului, dintre care 277 in unitati medicale private. Cum unele persoane au facut cate doua teste, numarul efectiv al celor testati ar putea fi mai mic.

Marcel Ciolacu sustine ca Guvernul a avut timp trei luni sa cumpere teste si echipamente de protectie

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la inceputul sedintei Comitetului Executiv National , ca guvernul a avut timp din ianuarie, de cand Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat epidemie de coronavirus, sa cumpere medicamente, materiale sanitare si echipamente de protectie si ca acum incearca sa induca aceasta greseala catre alt Guvern.

Liderul USR Gorj cere primarului din Targu Jiu sa redirectioneze fondurile destinate bisericilor catre sistemul sanitar

Liderul USR Gorj Radu Miruta ii cere primarului Targu Jiu sa initieze in regim de urgenta un proiect de hotarare prin care sa suspende momentan cheltuielile acordate bisericilor din oras. Miruta atrage atentia ca in sedinta Consiliului Local Targu Jiu a fost aprobata finantarea mai multor parohii din oras cu suma totala de 1. 000 ron.

Mai erau disponibile 8.612 teste pentru COVID-19 duminica seara, la nivel national. Care e prima tara europeana la acest capitol si ce state au fost criticate pentru pasivitate

Grupul de Comunicare Strategica a precizat ca, duminica seara, numarul de teste disponibile in cele 11 centre de testare de la nivel national era de 8. Trendul ritmului de testare nu este unul uniform in.

Un nou tip de teste pentru coronavirus a aparut in Belgia. Poate oferi un rezultat in 15 minute

Pe langa testele de biologie moleculara utilizate in laborator, care sunt putine si destul de lente, un nou test pentru Covid-19 care poate oferi un diagnostic in 15 minute a aparut in Belgia. Este vorba un.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2452 seconds )