Libnet.ro
UNICEF

14:00

SONDAJ. Credeti ca Alexandru Cumpanasu profita de tragedia Alexandrei Macesanu pentru a candida la alegerile prezidentiale?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Credeti ca Alexandru Cumpanasu profita de tragedia Alexandrei Macesanu pentru a candida la alegerile prezidentiale?

Dupa ce la inceputul lunii, Alexandru Cumpanasu anunta ca nu va candida la alegerile prezidentiale, acesta pare sa se fi razgandit. in ultimele ore, Cumpanasu a cochetat cu ideea de a candida, dupa care. continuă pe Antena3

Tragedia Caracal. Alexandru Cumpanasu, intalnire cu ministrul de Interne. Ce urmeaza sa-i solicite lui Mihai Fifor

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, va avea in cursul zilei de miercuri o intalnire cu ministrul de Interne interimar, Mihai Fifor pentru a-i prezenta acestuia proiectul Politia scolilor,.

Mama Alexandrei Macesanu, ruga printre lacrimi pentru fata sa: Eu o simt ca traieste, ea este o fata puternica. A avut curajul sa sune la 112 si nu a ajutat-o nimeni

Alexandru Cumpanasu a venit cu un mesaj pentru romani dupa ce a fost acasa la familia Alexandrei. Mama fetei, profund indurerata a spus ca simte ca fata ei e in viata si crede ca e o fata.

Cum a ajuns Alexandru Cumpanasu sa aiba protectie de la Brigada Speciala a Jandarmeriei: Pai ba cretinii dracului, bai nemernicilor si nesimtitilor, cine isi doreste viata asta?

Alexandru Cumpanasu, seful Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, care este unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre victimele de la Caracal, explica in ce conditii a ajuns sa beneficieze de protectie de la Brigada Speciala a Jandarmeriei, dupa ce a sustinut ca el si membri ai familiei sale au fost amenintati cu moartea. Cumpanasu spune ca varianta oferita de Ministerul de Interne a fost Politia, dar el a refuzat invocand ca nu are incredere in aceasta institutie.

Alexandru Cumpanasu candideaza la alegerile prezidentiale. Acum nici o luna, anunta ca nu va candida

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, candideaza la alegerile prezidentiale. Nu voi putea intra in lupta fara semnaturi. Nu cred ca in 24 de ore ati vazut vreodata un om mai atacat.

Alexandru Cumpanasu, gata sa candideze la presedintie

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, victima lui Gheorghe Dinca, a lansat, pe Facebook, o intrebare pentru cei care ii urmaresc postarile. Presedintele Colitiei Nationale pentru Modernizarea.

Alexandru Cumpanasu, ipoteza socanta: DIICOT ar putea inchide cazul Caracal. Deranjeaza politicienii

Alexandru Cumpanasu a vorbit la Antena 3, despre ipoteza potrivit careia DIICOT ar putea clasa cazul Alexandrei Macesanu, fata ucisa de Gheorghe Dinca la Caracal. Toti au interesul sa se inchida acest.

Alexandru Cumpanasu, raspuns-soc! Cand a vorbit ultima oara cu Alexandra Macesanu!

Alexandru Cumpanasu a fost intrebat vineri, la Subiectiv fata in fata, de unul dintre cei aflati in publicul emisiunii, cand a vorbit ultima oara cu nepoata sa, Alexandra Macesanu. Cumpanasu a.

Alexandru Cumpanasu, apel disperat dupa ce a fost acasa la familia Alexandrei: Disperarea unei mame in fata unui stat mafiont si abuziv

Alexandru Cumpanasu a venit cu un mesaj pentru romani dupa ce a fost acasa la familia Alexandrei. Mama fetei, profund indurerata a spus ca simte ca fata ei e in viata si crede ca e o fata.

Raluca Pruna, catre Alexandru Cumpanasu: Te-ai catarat in mod indecent pe tragedia unei familii Ai aparut de nicaieri cu un ONG caruia Ministerul de Interne ii oferea spatiu gratis

Fostul ministru al justitiei Raluca Pruna il critica foarte dur pe Alexandru Cumpanasu, care aseara si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Raluca Pruna scrie pe Facebook ca il cunoaste pe Cumpanasu inca din 2004, cand a aparut de nicaieri, primind spatiu gratuit pentru ONG-ul sau chiar in sediul Ministerul de Interne. Ulterior, ar fi beneficiat si de masina si consumabile de la Ministerul de Interne.

Alexandru Cumpanasu, discutie telefonica cu Klaus Iohannis: Am vorbit zece minute. M-a pus sa transmit condoleante familiei

Alexandru Cumpanasu a marturisit vineri la Antena 3 ca a avut un dialog telefonic cu Klaus Iohannis in care au vorbit de cazul de la Caracal. Presedintele l-ar fi rugat pe unchiul Alexandrei sa transmita.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )