Libnet.ro
UNICEF

22:45

SONDAJ. Credeti ca guvernul Dancila o sa cada?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Credeti ca guvernul Dancila o sa cada?

Dupa esecul PSD la alegerile europarlamentare si dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, social-democratii sunt in deriva. Voci importante dintre liderii partidlui cer demisia Guvernului Dancila si trecerea in. continuă pe Antena3

SONDAJ Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?

Rezultatele foarte slabe ale PSD in alegerile europarlamentare a declansat deja lupta pentru putere in PSD. Iar luni liderul actual al partidului, Liviu Dragnea, primeste sentinta in dosarul angajarilor fictive. Sondaj HotNews. ro: Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?.

Klaus Iohannis: Guvernul Dancila trebuie sa-si dea demisia!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cere demisia Guvernului Dancila. intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni, Iohannis a pus la zid PSD si Guvernul Dancila. Romanii din tara si din.

Robert Negoita, despre esecul PSD in alegeri: O surpriza placuta / Un anumit mod ticalos de a conduce nu trebuie incurajat, ci sanctionat

Primarul PSD al Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, unul dintre contestatarii liderului PSD, Liviu Dragnea, spune ca esecul PSD in alagerile de duminica este o surpriza placuta, pentru ca un anumit mod ticalos de a conduce nu a trebuit si nu trebuie incurajat, ci, dimpotriva, sanctionat, ceea ce s-a si intamplat.

INTALNIRE DE URGENTA A LIDERILOR SOCIAL-DEMOCRATI: Viorica Dancila preia interimar conducerea PSD

Premierul Viorica Dancila va conduce interimar PSD, in calitate de presedinte executiv, a anuntat, astazi, presedintele PSD sector 5, Daniel Florea.

SONDAJ Credeti ca va iesi PSD de la guvernare?

Rezultatul alegerilor europarlamentare si condamnarea liderului Liviu Dragnea au produs un soc la PSD, unde a inceput lupta pentru conducere si se discuta strategia partidului de acum inainte. Unii lideri vor iesirea de la guvernare, premierul exclude anticipatele. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca va iesi PSD de la guvernare?.

USR, plan-exploziv in cazul in care Guvernul Dancila e demis in urma motiunii de cenzura

USR-PLUS nu va face parte dintr-un eventual Guvern non-PSD rezultat in urma adoptarii unei motiuni de cenzura, dar il va sustine in Parlament, declara presedintele USR, Dan Barna. El pledeaza pentru.

Daniel Florea: Premierul Dancila va conduce interimar PSD

Premierul Viorica Dancila va conduce interimar PSD, in calitate de presedinte executiv, a declarat luni presedintele PSD sector 5, Daniel Florea. intrebat la sediul PSD daca Viorica Dancila va conduce.

Norica Nicolai, reactie dupa esecul de la europarlamentare: Viata politica nu se termina cu o functie

Europarlamentarul Norica Nicolai a vorbit pe Facebook despre rezultatul alegerilor europarlamentare si esecul ALDE. Am crezut si voi crede mereu ca cea mai buna arma a democratiei este votul. De aceasta.

Decizie radicala luata de Ilie Nastase dupa esecul zdrobitor de la Alegerile Europarlamentare

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a ajuns la capatul liniei ca politican dupa ziua de 26 mai cand in Romania au avut loc alegeri pentru Parlamentul European.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )