Libnet.ro
UNICEF

20:00

SONDAJ. Credeti ca Iohannis merita un al doilea mandat?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Credeti ca Iohannis merita un al doilea mandat?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidentiale, ca a strans peste 2. 000 de semnaturi si ca isi doreste o Romanie normala pentru toti. continuă pe Antena3

SONDAJ. Credeti ca Iohannis darama Guvernul pana la alegeri?

Suntem in plina batalie pentru Cotroceni, iar aceasta batalie a ajuns la faza pe Guvern. De ce vrea Iohannis sa doboare Guvernul pana la alegeri? Ce calcula iti face actualul presedinte si de ce este.

Presedintele Klaus Iohannis isi depune vineri candidatura pentru un nou mandat la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis isi depune, vineri, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis: Voi lua deciziile privind numirea ministrilor interimari dupa publicarea motivarii CCR (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 17. (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR. nbsp.

Ceremonie de prestigiu la Palatul Cotroceni. Trei figuri de marca din cultura romana, decorate de catre presedintele Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a declarat miercuri ca, spre deosebire de artisti, ultimele guvernari au propus romanilor programe iluzorii de finantare a investitiilor in cultura si patrimoniu, ceea ce a condus la si mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )