Libnet.ro
UNICEF

00:06

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa fie numit seful Consiliului European?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa fie numit seful Consiliului European?

Klaus Iohannis se numara printre favoritii pentru preluarea functiei de presedinte al Consiliului European, pozitie ocupata in prezent de Donald Tusk si care va ramane vacanta din toamna acestui an, scrie. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare a lui Cristian Deliorga din postul de judecator la Curtea de Apel Constanta

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de eliberare a lui Cristian Deliorga din postul de judecator la Curtea de Apel Constanta, prin pensionare, Deliorga a fost numit de Senat la Curtea Constitutionala.

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi 60 de ani

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi 60 de ani.

Acordul Politic National propus de presedintele Klaus Iohannis, semnat astazi la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, joi, ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru.

Acordul Politic National propus de presedintele Klaus Iohannis, semnat astazi la Palatul Cotroceni. Vor participa Orban, Barna, Ponta si Tomac

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, joi, ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. Vor participa liderii partidelor care au acceptat propunerile sefului statului, respectiv Ludovic Orban, Dan Barna, Victor Ponta si Eugen Tomac.

SONDAJ: Va reusi Klaus Iohannis sa darame Guvernul PSD-ALDE?

Razvan Dumitrescu a lansat, vineri, la Subiectiv - Fata in fata, urmatoarea intrebare: Va reusi Klaus Iohannis sa darame Guvernul PSD-ALDE? Telespectatorii pot vota la 1272 0,6 eur-sms TVA inclus).

KLAUS IOHANNIS: Solicit Guvernului sa ia masuri de consolidare a finantelor publice

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, Guvernului sa ia masuri de consolidare rapida a finantelor publice si a colectarii veniturilor bugetare si a afirmat ca, in economie, masurile gresite sau falsele prioritati lasa urme adanci pentru mai multi ani. Iohannis a vorbit despre sutele de modificari fiscale, facute peste noapte care au bulversat societatea si mediul de afaceri.

KLAUS IOHANNIS: PSD a refuzat sa semneze Acordul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca PSD a refuzat, prin raspunsurile date in media, sa semneze Acordul Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, el afirmand ca social-democratii aveau mai multe amendamente decat articole la acest pact.

KLAUS IOHANNIS: Din cauza PSD Romania nu s-a dezvoltat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, ca a doua zi dupa votul la referendum si la europarlamentare, spatiul politic romanesc s-a schimbat si ca romanii au votat contra acelui atac nemernic, PSD-ist, asupra Justitiei.

Acordul Politic National propus de presedintele Klaus Iohannis, semnat joi la Palatul Cotroceni. Cine participa

Ceremonia publica de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei va avea loc joi la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala. La aceasta ceremonie.

KLAUS IOHANNIS: Romania a inchis 100 de dosare pe timpul Presedintiei Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, ieri, ca tara noastra a inchis aproape 100 de dosare pe timpul Presedintiei Consiliului UE, punctand ca acest lucru se datoreaza echipelor tehnice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )