Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sondaj IMAS: Klaus Iohannis conduce detasat in cursa pentru alegerile prezidentiale, cu aproape 45%. Viorica Dancila, abia pe locul 5, cu 8,4% Care este situatia la partide

B1 B1,
Sondaj IMAS: Klaus Iohannis conduce detasat in cursa pentru alegerile prezidentiale, cu aproape 45%. Viorica Dancila, abia pe locul 5, cu 8,4% Care este situatia la partide

Viorica Dancila s-ar clasa pe locul 5 daca alegerile prezidentiale ar avea loc duminica, cu 8,4% din preferintele electoratului - in usoara crestere fata de luna iulie, arata un sondaj realizat de IMAS in. continuă pe B1

De ce a respins-o Klaus Iohannis pe Dana Girbovan pentru functia de ministru al Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca respinge remanierea propusa de Viorica Dancila. A si explicat de ce in cazul majoritatii ministrilor. in primul rand, nu accept nici o propunere.

Sondaj IMAS: Iohannis continua sa conduca detasat cu aproape 45%, urmat de Dan Barna cu 17% si Victor Ponta cu 14%. Dancila ramane pe locul 5

Presedintele Klaus Iohannis continua sa conduca detasat in preferintele electoratului avand 44,6% in ultimul Barometru Europa FM realizat de IMAS. Seful statului este urmat la mare distanta de liderul USR, Dan Barna, cu 17%, iar pe locul trei este plasat finalistul pe care Iohannis l-a invins in urma cu cinci ani, Victor Ponta, liderul Pro Romania fiind creditat cu 14% din intentiile de vot. PSD se afla in continuare in situatia fara precedent de fi abia pe locul 5, Viorica Dancila adunand doar 8,4%. Sondajul a fost realizat insa in perioada 5-8 august, adica inainte ca ALDE sa rupa coalitia cu PSD si sa anunte, alaturi de Pro Romania, sustinerea in cursa a candidatului independent Mircea Diaconu.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

Cat de apreciati sunt candidatii la alegerile prezidentiale. Klaus Iohannis si Ramona Ioana Bruynseels, pe primele locuri

In mai putin de trei luni, pe data de 10 noiembrie au loc alegeri prezidentiale in Romania, iar majoritatea partidelor si-au lansat deja candidatii in cursa pentru Cotroceni. Sunt bineinteles si candidati.

KLAUS IOHANNIS: Resping in integralitate remanierea propusa de premier

Presedintele Klaus Iohannis a respins, ieri, remanierea propusa de premierul Viorica Dancila dupa iesirea ALDE de la guvernare. Iohannis nu a ratat prilejul pentru a ataca din nou coalitia care a condus tara in ultimii doi ani si jumatate si a sustinut ca ruptura dintre PSD si ALDE confirma dispretul cu care cele doua partide ii trateaza pe cetateni si ca interesele liderilor politici ai celor doua formatiuni politice sunt mai presus de interesele cetatenilor.

KLAUS IOHANNIS: Aderarea la Schengen si zona euro - obiective pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca aderarea la spatiul Schengen si la zona euro raman obiective de indeplinit pentru Romania, context in care le-a transmis diplomatilor romani ca trebuie valorificat capitalul de incredere obtinut de tara noastra cu ocazia detinerii presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Klaus Iohannis respinge acuzatiile de incalcare grava a independentei justitiei: Sectia pentru judecatori a CSM nu ar trebui sa faca politica

Presedintele Klaus Iohannis respinge acuzatiile de incalcare a independentei justitiei formulate de Sectia pentru Judecatori a CSM si explica faptul ca nu a respins candidatura pentru functia de ministru al justitiei a judecatorului Dana-Cristina Girbovan, ci a cetateanului roman Dana-Cristina Girbovan, care a acceptat propunerea premierului de a ocupa o functie de ministru intr-un guvern politic si care a si inaintat demisia din magistratura.

Klaus Iohannis: `Un Guvern PSD nu este potrivit pentru Romania. Nu accept nicio propunere de remaniere` Presedintele vorbeste de o solutie de tranzitie, care sa inlocuiasca actualul Executiv (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca un Guvern PSD nu este potrivit pentru Romania. Seful statului a respins categoric propunerile de remaniere guvernamentala venite din tabara social-democrata, de.

VIDEO Klaus Iohannis respinge propunerile de remaniere ale premierului Dancila: Aceasta guvernare toxica nu mai poate continua Exista suficiente voturi in Parlament pentru a sustine chiar si o solutie de tranzitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca respinge in integralitate remanierea propusa de premierul Viorica Dancila, pentru ca propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile. El a spus ca actualul guvern are nevoie de o noua confirmare in Parlament si, in cazul in care nu primeste acest vot, partidele de opozitie, toate vor trebui sa dea dovada de un comportament rezonabil in caz de criza.

Surse: Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila un nou guvern

Surse politice au declarat pentru Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis va respinge propunerile de ministri facute de Viorica Dancila si ii va cere acesteia sa mearga in Parlament pentru o restructurare a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )