Libnet.ro
UNICEF

10:45

SONDAJ Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?

Rezultatele foarte slabe ale PSD in alegerile europarlamentare a declansat deja lupta pentru putere in PSD. Iar luni liderul actual al partidului, Liviu Dragnea, primeste sentinta in dosarul angajarilor fictive. Sondaj HotNews. ro: Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?. continuă pe Hotnews

Anunt-soc facut de Liviu Dragnea dupa afisarea primelor rezultate exit-poll: Analiza trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, dupa afisarea primelor rezultate exit-poll ca el nu a declarat niciodata ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale. Eu cred ca PSD foarte.

Sentinta in cazul lui Liviu Dragnea. Viitorul liderului PSD este decis astazi

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima.

Robert Negoita, despre esecul PSD in alegeri: O surpriza placuta / Un anumit mod ticalos de a conduce nu trebuie incurajat, ci sanctionat

Primarul PSD al Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, unul dintre contestatarii liderului PSD, Liviu Dragnea, spune ca esecul PSD in alagerile de duminica este o surpriza placuta, pentru ca un anumit mod ticalos de a conduce nu a trebuit si nu trebuie incurajat, ci, dimpotriva, sanctionat, ceea ce s-a si intamplat.

Liviu Dragnea, condamnat. Ce urmeaza in orele urmatoare

Liderul PSD Liviu Dragnea se poate prezenta la orice sectie de politie pentru a fi transportat in arest ori poate fi ridicat de politisti de la domiciliul sau din Bucuresti, potrivit.

Surse: Liviu Dragnea va demisiona de la sefia PSD. Cine ar putea prelua functia sa

Dupa esecul rasunator de la alegerile europarlamentare, functia de lider al PSD a lui Liviu Dragnea e pusa in pericol. S-au inmultit vocile care ii cer sa demisioneze de la sefia formatiunii si se pare ca anuntul va fi facut in urmatoarele ore. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa-si anunte demisia luni seara, la ora [] .

SONDAJ. Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale? Cum au raspuns telespectatorii Antena 3

Razvan Dumitresci a lansat, vineri, la Subiectiv Fata in fata urmatoarea intrebare: Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale? Raspundeti cu DA sau NU la 1272 0,6 eur/-sms TVA inclus) pe.

SONDAJ. Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale?

Razvan Dumitresci a lansat, vineri, la Subiectiv Fata in fata urmatoarea intrebare: Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale? Raspundeti cu DA sau NU la 1272 0,6 eur/-sms TVA inclus) pe.

Liviu Dragnea, anunt surpriza despre candidatul la presedintie

Anunt surpriza al lui Liviu Dragnea dupa sondajele exit-poll, care aduc PSD la egalitate cu PNL. Toti au ramas mirati sa il auda pe Liviu Dragnea resemnat. in plus, Seful PSD i-a cerut premierului Dancila sa nu iti depuna mandatul. Eu nu am spus niciodata ca vreau sa candidez la presedintie. Mereu vorbesc dupa agenda [] .

Avocata lui Liviu Dragnea, acasa la liderul PSD

Avocata lui Liviu Dragnea a ajuns luni dupa-amiaza acasa la liderul PSD. Flavia Teodosiu a incercat sa evite intrebarile puse de jurnalisti. Lasati-ma in pace ca nu stiu ce sa va raspund,.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: liderul PSD afla daca va merge la inchisoare in dosarul angajarilor fictive

Dupa esecul rasunator inregistrat la alegerile europarlamentare, liderul PSD, Liviu Dragnea, are din nou emotii. De aceasta data, e vorba de dosarul angajarilor fictive, in care magistratii iCCJ sunt asteptati sa pronunte sentinta definitiva. Liderul PSD, Liviu Dragnea, afla luni, 27 mai, daca va fi condamnat sau achitat in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )