Libnet.ro
UNICEF

11:15

SONDAJ: Va reusi Klaus Iohannis sa darame Guvernul PSD-ALDE?

Antena3 Antena3,
SONDAJ: Va reusi Klaus Iohannis sa darame Guvernul PSD-ALDE?

Razvan Dumitrescu a lansat, vineri, la Subiectiv - Fata in fata, urmatoarea intrebare: Va reusi Klaus Iohannis sa darame Guvernul PSD-ALDE? Telespectatorii pot vota la 1272 0,6 eur-sms TVA inclus). continuă pe Antena3

Iohannis ataca Guvernul: Solicit sa ia masuri rapide pentru consolidarea finantelor publice Codul fiscal a fost modificat de mai multe ori decat zile ale anului

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, din nou. Guvernul pentru contraperformantele economice, precizand ca a reusit sa modifice codul fiscal de mai multe ori decat zile ale anului trecut. El a facut aluzie si la falimentul Capitalei, solicitand Executivului sa ia masuri imediate pentru consolidarea finantelor publice.

Klaus Iohannis a semnat pactul cu opozitia. PSD a ramas doar cu aparenta schimbarii

Klaus Iohannis a semnat, joi, 13 iunie, Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. La ceremonia de la Palatul Cotroceni au venit partidele din opozitie, iar seful statului nu a ratat ocazia sa mai trimita niste sageti la adresa PSD, despre care a spus ca a ramas doar cu aparenta schimbarii. Klaus Iohannis .

Klaus Iohannis a implinit 60 ani. Unde a petrecut ziua sotia sa, Carmen Iohannis

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a fost prezenta la Sarbatoarea Crinului de la Biserica Catolica Sfantul Anton de Padova din Constanta. Astazi este chiar ziua de nastere a sefului de stat.

KLAUS IOHANNIS: Solicit Guvernului sa ia masuri de consolidare a finantelor publice

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, Guvernului sa ia masuri de consolidare rapida a finantelor publice si a colectarii veniturilor bugetare si a afirmat ca, in economie, masurile gresite sau falsele prioritati lasa urme adanci pentru mai multi ani. Iohannis a vorbit despre sutele de modificari fiscale, facute peste noapte care au bulversat societatea si mediul de afaceri.

KLAUS IOHANNIS: PSD a refuzat sa semneze Acordul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca PSD a refuzat, prin raspunsurile date in media, sa semneze Acordul Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, el afirmand ca social-democratii aveau mai multe amendamente decat articole la acest pact.

KLAUS IOHANNIS: Din cauza PSD Romania nu s-a dezvoltat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, ca a doua zi dupa votul la referendum si la europarlamentare, spatiul politic romanesc s-a schimbat si ca romanii au votat contra acelui atac nemernic, PSD-ist, asupra Justitiei.

KLAUS IOHANNIS: Romania a inchis 100 de dosare pe timpul Presedintiei Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, ieri, ca tara noastra a inchis aproape 100 de dosare pe timpul Presedintiei Consiliului UE, punctand ca acest lucru se datoreaza echipelor tehnice.

KLAUS IOHANNIS: Grupul de lucru la Administratia Prezidentiala privind votul in diaspora - infiintat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca grupul de lucru care elaboreaza propuneri pentru imbunatatirea cadrului organizatoric si legislativ pentru votul in diaspora a fost infiintat la nivelul Administratiei Prezidentiale si ca saptamana aceasta va finaliza un document pe aceasta tema, care va fi transmis autoritatilor responsabile.

Administratia Prezidentiala: Klaus Iohannis saluta ultimele evolutii in situatia politica din Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, saluta ultimele evolutii, din cursul zilei de astazi, in situatia politica din Republica Moldova, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o.

Klaus Iohannis saluta ultimele evolutii in situatia politica din Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, saluta ultimele evolutii, din cursul zilei de astazi, in situatia politica din Republica Moldova, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )