Libnet.ro
UNICEF

11:15

Deputatul Cristian Seidler, dupa cel mai nou derapaj al lui Andrei Caramitru: Este unul din cei 17.000 membri pe care ii are USR. Nu sunt de acord cu o multime din afirmatiile lui (VIDEO)

B1 B1,
Deputatul Cristian Seidler, dupa cel mai nou derapaj al lui Andrei Caramitru: Este unul din cei 17.000 membri pe care ii are USR. Nu sunt de acord cu o multime din afirmatiile lui (VIDEO)

Andrei Caramitru este unul din cei 17. 000 membri pe care ii are USR, a afirmat deputatul USR Cristian Seidler, in direct pe B1 TV, in emisiunea Actualitatea romaneasca moderata de Sorina. continuă pe B1

Cel mai nou cuplu din showbiz. Cu cine se iubeste Madalina Ghenea

Madalina Ghenea, considerata cea mai frumoasa romanca, a facut inca o cucerire. Cu cine se iubeste modelul dupa despartirea de Vito Schnabel, un milionar elvetian. Madalina Ghenea iubeste alt milionar! Cine este? in lumea mondena internationala se zvoneste ca a aparut un nou cuplu in peisaj. Madalina Ghenea, considerata cea mai frumoasa romanca, alege numai .

Cel mai mare studio independent de jocuri video din Romania are o noua locatie si cauta angajati

Amber, cel mai mare studio independent de game development din Romania, deschide un nou studio in Botosani, si doreste sa angajeze 10 oameni.

Dictatorul Kim Jong-un, calare pe calul alb, urcand cel mai inalt munte din Coreea de Nord. Ce ar putea insemna noul exercitiu de imagine pentru relatia cu SUA

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un recurge din nou la exercitii de imagine in tentativa de a-si consolida pozitia de mare lider, infatisandu-se de data asta in ipostaza de erou pe calul alb. Agentia de presa de stat a publicat mai multe poze cu dictatorul in timp ce acesta urca pe cel mai inalt munte din tara, calare pe un cal alb, prin zapada.

Probleme pentru cel mai nou avion cu sigla Airbus. Un mare operator aerian european a consemnat la sol flota. Sunt verificate motoarele

Operatorul aerian elvetian Swiss a consemnat la sol flota sa de 29 de avioane Airbus A220, pentru verificarea motoarelor, in urma unor probleme la motor inregistrate de o aeronava care efectua marti o cursa intre Geneva si Londra, a anuntat compania, citata de publicatia Blick, transmite Reuters.

Lira sterlina a crescut fata de euro si dolar la cel mai ridicat nivel dupa luna mai

Lira sterlina a crescut marti fata de euro si dolar la cel mai ridicat nivel dupa luna mai, iar acti.

Razvan Cuc, replica acida pentru Victor Ponta: Cel mai bine ar fi sa ramaneti cu ce stiti cel mai bine. Cu tradarea si minciuna!

Dupa ce fostul premier Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Razvan Cuc, numindu-l cel mai sarlatan, mincinos, tupeist si ineficient dintre toti ministrii Transporturilor, replicaministrului.

Economia mondiala se clatina. Cresterea din 2019, la cel mai scazut nivel de dupa criza financiara din 2008-2009

Razboiul comercial dintre SUA si China va reduce ritmul de crestere inregistrat de economia mondiala in 2019 la cel mai scazut nivel de dupa criza financiara din 2008-2009, a anuntat Fondul Monetar.

Lionel Messi ii raspunde lui Cristiano Ronaldo: Eu nu am simtit niciodata nevoia sa plec de la Barcelona, cel mai bun club din lume

Lionel Messi 32 de ani), castigator pentru a sasea oara al trofeului Gheata de Aur, a vorbit intr-un interviu despre viitorul sau in fotbal, raspunzandu-i astfel marelui rival Cristiano Ronaldo, care l-a invitat adesea sa paraseasca zona de confort de la Barcelona. Argentinianul a afirmat ca, spre deosebire de Ronaldo, care s-a despartit dupa noua ani de Real Madrid, el nu a simtit niciodata nevoia de a pleca de la FC Barcelona, cel mai bun club din lume.

DANCILA, DESPRE ORBAN-PREMIER: Este cel mai vocal promotor al masurilor de austeritate

Premierul Viorica Dancila a declarat, dupa desemnarea lui Ludovic Orban premier, ca acesta este cel mai vocal promotor al masurilor de austeritate. in rest, acelasi amatorism si acelasi mare nimic de pana acum, a spus Dancila, adaugand ca PSD nu va vota Guvernul lui Iohannis si nu se va prezenta la votul de investitura.

Dancila, despre Orban-premier: Este cel mai vocal promotor al masurilor de austeritate

Premierul Viorica Dancila, dupa desemnarea lui Ludovic Orban premier, ca acesta este cel mai vocal p.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )