LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • DNA, sesizata cu privire la un proiect pe bani europeni, cu Dan Barna unul din principalii pioni. Denuntatorul, om cu dizabilitati: Preturi supraevaluate, licitatii trucate si sabotaj Sorina Matei prezinta denuntul, in exclusivitate (FOTO, VIDEO)
 • Ozsvath Zsolt, unul dintre oamenii cu dizabilitati implicat in proiectele sociale pe bani europeni coordonate de firma lui Dan Barna, a depus un denunt la DNA Alba, in data de 15 octombrie, prin care reclama,...
  Ultimele articole - B1.ro - 18 Oct 2019, 22:43

  Citeste articolul complet:
  DNA, sesizata cu privire la un proiect pe bani europeni, cu Dan Barna unul din principalii pioni. Denuntatorul, om cu dizabilitati: Preturi supraevaluate, licitatii trucate si sabotaj Sorina Matei prezinta denuntul, in exclusivitate (FOTO, VIDEO)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top stiri in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.411 sec.