Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Viorica Dancila si Sorina Pintea apar in poze tinand in brate nou nascuti la spitalul din Focsani

Hotnews Hotnews,
 FOTO Viorica Dancila si Sorina Pintea apar in poze tinand in brate nou nascuti la spitalul din Focsani

Premierul demis Viorica Dancila, candidata PSD la alegerile prezidentiale, si ministrul demis al Sanatatii, Sorina Pintea apar in fotografii in sectia de Neonatologie si Pediatrie ale Spitalului Judetean Sf Pantelimon Focsani tinand in brate nou nascutii din sectie. Cele doua apar imbracate cu halat si papuci de unica folosinta, dar mai multi utilizatori de pe Facebook au criticat ca cele doua nu ar fi trebuit sa fie lasate sa ia in brate bebelusii dupa ce ar fi venit direct de pe strada. continuă pe Hotnews

Poza de campanie. Dancila, fotografiata in timp ce tine in brate nou-nascuti la spitalul din Focsani

Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, si Sorina Pintea, ministrul demis al Sanatatii, apar in fotografii facute in sectiile de Neonatologie si Pediatrie ale Spitalului Judetean din Focsani,.

VIDEO Nu, nu vreau, nu m-ati convins - replica unui barbat pentru Viorica Dancila, care ii propusese sa faca o poza cu ea

Nu, nu vreau, nu m-ati convins - este raspunsul pe care premierul demis Viorica Dancila l-a primit de la un barbat din Salaj caruia ii propusese sa faca o poza impreuna. Anterior, barbatul i-a reprosat Vioricai Dancila ca a indatorat Romania, iar aceasta l-a linistit spunandu-i ca Guvernul PSD a adus Romania la cel mai mic grad de indatorare si ca unele televiziuni nu verifica informatiile care apar si sunt oameni care vor sa aduca un prejudiciu tarii.

Sorina Pintea sustine ca nu a cerut niciodata Asociatiei Daruieste Viata sa vireze statului roman banii stransi pentru spitalul oncologic si nu s-a pus problema sa sesizeze procurorii

Ministrul interimar al Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca nu a cerut niciodata Asociatiei Daruieste Viata sa vireze statului roman banii stransi din donatii si sponsorizari pentru construirea spitalului oncologic pentru copii - suma care se ridica la aproximativ 26 de milioane de euro. Pintea mai spune ca nu s-a pus niciodata problema sa faca plangere la procurori impotriva ONG-ului fondat de Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu.

Supravietuitor din Colectiv despre femeia cu arsuri grave plimbata doua saptamani intre spitale: Trebuia internata intr-un centru de arsi din strainatate din primul moment. Sorina Pintea minte de ingheata apele

Mihai Grecea, supravietuitor al incendiului din clubul Colectiv, afirma ca femeia in varsta de 61 de ani care a suferit arsuri grave pe aproape jumatate din corp si a fost operata abia dupa doua saptamani, dupa ce a fost plimbata intre spitale, trebuia internata intr-un centru de arsi din strainatate din primul moment. Mihai Grecea are si un mesaj pentru ministrul interimar al Sanatatii, Sorina Pintea: Cum puteti minti in halul acesta, doamna ministru?Femeie cu arsuri grave, din Olt, plimbata prin trei spitale si operata dupa doua saptamani, la Iasi.

Sorina Pintea: Am semnat ordinele care vizeaza examenul.Rezidentiatul va fi sustinut pe 8 decembrie

Examenul de rezidentiat va fi sustinut in data de 8 decembrie, a declarat ministrul demis al Sanatatii, Sorina Pintea, care a precizat ca ordinele care vizeaza examenul au fost semnate si trimise catre Monitorul Oficial.

Ordinele pentru organizarea rezidentiatului, semnate de Sorina Pintea la o zi dupa ce legea care prevede ca e necesara doar semnatura ministrului Sanatatii a fost promulgata

Ordinele pentru organizarea examenului de rezidentiat au fost semnate de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, la o zi dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea ce prevede ca examenul poate fi organizat, doar anul acesta, doar cu semnatura ministrului Sanatatii, nemaifiind necesara si cea a ministrului Educatiei. Examenul de rezidentiat urmeaza sa aiba loc pe 8 decembrie.

Sorina Pintea, despre proiectul Daruieste Viata: A fost o sedinta tensionata. N-am niciun motiv sa fac plangere la DNA. Nu cred ca scopul e sa ajutam si apoi sa iesim public sa spunem ca am ajutat

EXCLUSIV ONLINE Sorina Pintea, ministrul demis al Sanatatii, a declarat ca sedinta la care au participat fondatoarele Asociatiei Daruieste Viata a fost una tensionata, cu certuri pe alocuri, dar.

Asociatia Daruieste Viata: Sorina Pintea ne-a amenintat cu plangeri penale pentru a varsa banii stransi din donatii in conturile statului roman (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Cofondatoarele Asociatiei Daruieste Viata au aratat intr-o conferinta de presa organizata joi ca nu au primit niciun sprijin din partea minisrului Sanatatii, Sorina Pintea, atunci cand.

Viorica Dancila s-a intors la catedra dupa 22 de ani - FOTO

Premierul demis Viorica Dancila, fosta profesoara la Liceul Industrial Videle, a tinut vineri o scurta lectie despre viitorul Romaniei in fata unui grup de studenti timisoreni. Am avut ocazia de a ma.

Viorica Dancila s-a intors la CATEDRA: Cred mult in puterea generatiilor tinere (FOTO)

Viorica Dancila s-a intors la catedra. Fosta profesoara de laLiceul Industrial din Videle a fost, vineri, un curs in fata sutdentilorFacultatii de Stiinte Agricole din Timisoara.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )