Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ministrul demis al Sanatatii, Sorina Pintea, la patru ani de la Colectiv: As vrea sa spun ca s-au schimbat lucrurile radical, dar nu pot sa spun asta

B1 B1,
Ministrul demis al Sanatatii, Sorina Pintea, la patru ani de la Colectiv: As vrea sa spun ca s-au schimbat lucrurile radical, dar nu pot sa spun asta

Imaginile de la tragedia de la Colectiv, ascunse timp de patru ani si facute publice joi de Libertatea, au socat o tara intreaga, chiar si pe ministrul demis Sorina Pintea. Aceasta a declarat ca, din. continuă pe B1

MINISTRUL SANATATII, SORINA PINTEA: A fost depusa cererea de finantare pentru Spitalul Regional Iasi

Ministerul Sanatatii a depus, marti, cererea de finantare a constructiei Spitalului Regional Iasi, a anuntat, la Botosani, ministrul Sorina Pintea.

SORINA PINTEA: Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei nu pot rezolva problema rezidentiatului

Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei nu pot rezolva problema rezidentiatului in contextul actual, a declarat luni ministrul interimar al Sanatatii, Sorina Pintea.

Raed Arafat, audiat la Parchetul General in dosarul Colectiv, la patru ani de la tragedie

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta este asteptat astazi in fata procurorilor de la Parchetul General. La patru ani de la tragedia din Colectiv in care 64 de tineri si-au pierdut viata, inca se mai fac audieri.

Ministrul demis al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, despre programul de guvernare al liberalilor: Au spus ca venituri nu taie, dar nu au spus daca nu cumva le ingheata

Ministrul demis al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a criticat joi, la Oradea, programul de guvernare al liberalilor, afirmand ca acesta contine chestiuni generale, ambigue, cu unele masuri care au fost deja.

Guvernul majoreaza salariul minim pe economie cu 100 de lei, anunta ministrul demis al Muncii

Executivul va pune de miercuri in transparenta o Hotarare de guvern prin care salariul minim pe economie va fi majorat cu 100 de lei, a anuntat, marti, ministrul demis al Muncii, Marius Budai. Vor sa.

Fostul sef CFR, audiat la DNA in scandalul in care este implicat ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc

Fostul sef CFR este audiat, marti dimineata,la DNA in scandalul in care este implicat Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc. El a declarat ca este audiat de procurori in conditiile in care a fost.

VIDEO Ilan Sor invita toti cetatenii sa se mute cu traiul la Orhei pentru urmatorii patru ani: Va fi mai bine decat in celelalte regiuni

Deputatul Ilan Sor, aflat in cautare internationala in dosarul furtului bancar, fiind si condamnat de prima instanta la sapte ani de inchisoare in acelasi dosar, s-a aratat atat de incantat de rezultatele alegerilor locale de la Orhei, incat a indemnat toti cetatenii tarii sa se mute cu traiul la Orhei, pentru ca acolo se va trai cel mai bine in urmatorii patru ani.

Eugen Scheusan - inca patru ani in fruntea Electromagnetica

Eugen Scheusan va fi inca patru ani la conducerea Electromagnetica ELMA), in conditiile in care Consiliul de Administratie al companiei i-a prelugit mandatul de director general si cel de presedinte pana in data 18 octombrie 2023, se arata intr and 172;-un raport al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cum ne batem joc de memoria victimelor de la Colectiv. Centru nou de mari arsi inaugurat cu fast de ministru, inchis a doua zi din cauza bacteriilor

Autoritatile locale din Iasi au inaugurat cu fast, in prezenta ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, singurul centru cu paturi pentru mari arsi din Moldova, insa unitatea a fost inchisa dupa festivitate, deoarece verificarea epidemiologica a iesit partial neconforma. intre timp, un pacient ars transferat cu avionul la Iasi nu a putut fi internat in noul centru.

Libertatea: Filmarile facute la Colectiv de pompieri au fost ascunse patru ani publicului, Guvernului si procurorilor Colonelul care a coordonat interventia este auzit cum injura mortii: Lasa-i in p**a mea!

Un subofiter care a insotit primul echipaj ISU Bucuresti Ilfov ajuns la locul tragediei de la Colectiv a realizat la fata locului o filmare de aproape 21 de minute cu interventia pompierilor care a fost tinuta ascunsa de catre ISU si IGSU, scrie Libertatea, care anunta ca astazi va face publice respectivele imagini.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )