Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministrul Sanatatii ii imputa lui Klaus Iohannis criza examenului de rezidentiat. Sorina Pintea: Presedintele Romaniei nu a numit un interimar la Educatie, desi cred ca existau solutii juridice

B1 B1,
Ministrul Sanatatii ii imputa lui Klaus Iohannis criza examenului de rezidentiat. Sorina Pintea: Presedintele Romaniei nu a numit un interimar la Educatie, desi cred ca existau solutii juridice

Sorina Pintea, ministrul demis al Sanatatii, ii imputa presedintelui Klaus Iohannis criza examenului de rezidentiat, intrucat seful statului a refuzat sa numeasca un interimar la Educatie pentru ca exista. continuă pe B1

Ministrul demis al Muncii cere demisia publica a lui Klaus Iohannis si a lui Ludovic Orban

Ministrul demis al Muncii, social-democratul Marius Budai, a cerut, vineri, demisia din viata publica a presedintelui Klaus Iohannis si a liderilor liberali, inclusiv a lui Ludovic Orban, pentru ca si-au.

Klaus Iohannis, gafa de zile mari la Bruxelles. Presedintele Romaniei s-a incurcat in declaratii

Klaus Iohannis calca stramb! Acesta a gafat in timpul discursului prezentat inainte de reuniunea Consiliului European. Ce a putut sa spuna presedintele Romaniei si cum a ajuns aproape de un scandal diplomatic cu presedintia franceza? Klaus Iohannis, gafa monumentala la Bruxelles Presedintele Romaniei a facut o gafa uriasa chiar inainte de reuniunea Consiliului European. Klaus .

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la Consiliul European de la Bruxelles.

Klaus Iohannis, gafa la Bruxelles. Presedintele s-a incurcat in presedintiile Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a confundat, intr-un discurs sustinut in fata jurnalistilor la Bruxelles, Presedintia finlandeza a Consiliului UE cu cea a Frantei. Gafa consta in faptul ca Iohannis a spus.

KLAUS IOHANNIS: Viitorul buget al UE ar trebui sa fie unul corespunzator

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca viitorul buget multianual al Uniunii Europene ar trebui sa fie unul corespunzator, informeaza Agerpres.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat, vineri, presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

PSD raspunde provocarii lansate de Klaus Iohannis privind cititul: il nominalizam sa citeasca legea fundamentala, Constitutia Romaniei

Partidul Social Democrat a raspuns, joi, provocarii lansate de presedintele Klaus Iohannis privind cititul: il nominalizam sa citeasca legea fundamentala, Constitutia Romaniei. Social-democratii au distribuit si clipul video postat de Klaus Iohannis pe Facebook in care citeste dintr-o carte a lui Andrei Mihailescu.

P Klaus Iohannis dezvaluie planul de reconstruire a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca el si liberalii sunt in razboi cu PSD, iar marea schimbare in Romania se va produce doar atunci cand romanii voteaza PNL. Noi vom pune un guvern care va lucra pentru romani, nu impotriva lor, a fost angajamentul lui Klaus Iohannis.

Ce sanse are guvernul Orban sa onoreze obiectivul intalnirii dintre Klaus Iohannis si Donald Trump, adica sa creasca prosperitatea tarilor noastre

Viata politica incoerenta de la Bucuresti si-a pus puternic amprenta asupra capacitatii Guvernului PSD-ALDE de a lua decizii competente la momentul oportun. Viitorul Executiv, conturat in jurul PNL, va trebui sa standardizeze, la trei luni de la vizita presedintelui Klaus Iohannis in SUA, noile repere mentionate in Parteneriatul Strategic. Cel mai important: exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra.

Presedintele Romaniei participa, luni si marti, la intronarea imparatului Naruhito al Japoniei. Klaus Iohannis va avea si o serie de intalniri bilaterale, in marja evenimentului de la Tokyo

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa, luni si marti, la intronarea imparatului Naruhito al Japoniei, la Tokyo, anunta Administratia Prezidentiala printr-un comunicat de presa. in acest.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )