Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia Sorinei Pintea, dupa ce premierul Orban a afirmat ca nu mai sunt bani de salarii in Sanatate: Nu este cazul sa inducem panica in sistem

B1 B1,
Reactia Sorinei Pintea, dupa ce premierul Orban a afirmat ca nu mai sunt bani de salarii in Sanatate: Nu este cazul sa inducem panica in sistem

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, a catalogat drept hazardata declaratia lui Ludovic Orban, dupa ce premierul a afirmat ca nu mai sunt bani de salarii in sectorul sanitar. Rectificarea. continuă pe B1

Raspunsul Sorinei Pintea, dupa ce Orban a anuntat ca nu sunt bani de salarii in Sanatate: Nu e cazul sa introducem panica in sistem

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat, la Antena 3, ca declaratia premierului Ludovic Orban cu privire la lipsa banilor pentru salarii, in Sanatate, este una hazardata, aratand ca.

Relatia relaxata a Sorinei Pintea cu legea: Ministerul nu va suplimenta cifra de scolarizare pentru rezidentiat, chiar daca o cere legea

Aproape 1. 000 de absolventi de medicina, farmacie si stomatologie nu vor sti pe ce posturi vor da concurs, dupa ce ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat intr-o conferinta de presa pe 1 noiembrie ca a luat decizia sa mentina actuala cifra de scolarizare aprobata deja, de 4. 710 locuri scoase la concurs pentru examenul de Rezidentiat.

Scandal pe banii de salarii din Sanatate. Sorina Pintea: Afirmatiile lui Orban sunt hazardate. Nu e cazul sa introducem panica in sistem

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat, la Antena 3, ca declaratia premierului Ludovic Orban cu privire la lipsa banilor pentru salarii, in Sanatate, este una hazardata, aratand ca.

Ar putea fi introdusa o taxa pentru prima inmatriculare a masinilor. Premierul Orban: Cand vom ajunge la o formula care sa fie acceptabila la nivelul Comisiei Europene o vom anunta public

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, ca sustine introducerea unei taxe pentru autoturismele aflate la prima inmatriculare, care sa fie conditionata de cat de poluanta este masina, dar ca oricum ea va fi.

Un fost ministru PSD, replica pentru premierul Orban dupa ce acesta a criticat angajatii din Palatul Victoria

Alexandru Petrescu,ministrul demis al Comunicatiilor, a scris un mesaj pe Facebook in care iirecomanda premierului Ludovic Orban sa se consulte si sa conlucreze cu oamenii din administratia.

Premierul Orban: Siegfried Muresan si Adina Valean, propunerile pentru postul de comisar european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, dupa sedinta de guvern, ca va trimite la Bruxelles doua propuneri pentru postul de comisar european - europarlamentarii liberali Siegfried Muresan si Adina.

Premierul Orban cere MAE o analiza atenta a numirilor de consuli din guvernarea PSD: Sa-i rechemati imediat pe cei trimisi fara sa aiba nicio legatura cu diplomatia (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, miercuri, in prima sedinta oficiala de dupa investitura, lui Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, sa analizeze cu mare atentie maniera in care guvernarea PSD.

Presedintele Iohannis, premierul Orban si noii ministri, la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis si membrii Cabinetul au ajuns, luni seara, la Palatul Victoria, dupa ceremonia de depunere a juramantului investitura. Guvernul Ludovic Orban a fost invest.

Premierul Orban a facut primele numiri in Guvern. Pe cine a ales sef al Cancelariei

Ludovic Orban a facut primele numiri in cadrul Guvernului, dupa ce a preluat atributile de premier. Un nume-supriza este cel al noului secretar general Guvernului, acesta fiind Antonel Tanase, trezorierul PNL.

COMANDAMENT DE IARNA, la Palatul Victoria. Premierul Orban a dat chemarea

Premierul Ludovic Orban a convocat comandamentul de iarna, joi, la ora 21. 00, la Palatul Victoria. Potrivit unui anunt publicat pe site-ul Guvernului, la cvomandament mai participa viceprim-ministrul Raluca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )