Libnet.ro
UNICEF

11:16

SORINA PINTEA: Raportul privind CNAS va merge la DNA cand va fi finalizat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SORINA PINTEA: Raportul privind CNAS va merge la DNA cand va fi finalizat

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunta ca raportul intocmit in urma verificarilor facute la CNAS va merge la DNA atunci cand va finalizat si acuza Casa ca, timp de mai multi ani, a blocat ceea ce inseamna functionarea normala a sistemului. continuă pe Ziarul Bursa

Sorina Pintea: Raportul de control de la CNAS va fi depus la DNA

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca raportul intocmit in urma controlului de la Casa N.

Sorina Pintea, cu privire la scandalul CNAS: Acest raport de control va fi depus la DNA

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca in ultimii ani Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, uzand de procedee birocratice exgerate, a blocat functionarea normala a sistemului.

Sorina Pintea, primele masuri in criza cardului CNAS: Servicii de mentenanta cumparate in regim de urgenta si plangere la DNA

Ministrul Sanatatii a avut luni discutii cu reprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si cu cei ai companiei Siveco despre sistemul cardurilor de sanatate, care nu mai functioneaza de 22 de.

Ludovic Orban o SOMEAZA pe Dancila sa ii DEMITA urgent pe Sorina Pintea si pe seful CNAS

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere premierului Viorica Dancila sa-l demita pe seful CNAS, Razvan Vulcanescu, si pe ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, din cauza blocajului sistemului CNAS.

Primele masuri dupa criza fara precedent a sistemului cardului de sanatate: Servicii de mentenanta achizitionate in regim de urgenta si plangere la DNA facuta de Sorina Pintea

In cursul zilei de astazi se va face o procedura de achizitie in regim de urgenta pentru servicii de mentenanta a bazei de date pentru sistemul informatic al cardului de sanatate, care sa asigure o perioada tampon, pana la incheierea unui contract pentru servicii de mentenanta pe termen mai lung, a anuntat luni ministrul Sanatatii. Sorina Pintea mai spune ca exista fapte de natura penala in legatura cu faptul ca baza de date a sistemului a fost lasata fara servicii de mentenanta si a anuntat ca un raport pe aceasta tema va fi trimis la DNA.

Emanuel Ungureanu o da in judecata pe Sorina Pintea, pe care o acuza ca ascunde concluziile controalelor de la Spitalul Universitar si Agentia de Transplant

Emanuel Ungureanu, deputat USR si vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat luni ca o va da in judecata pe Sorina Pintea, dupa ce ministrul Sanatatii a refuzat sa ii puna la dispozitie concluziile controalelor efectuate de Corpul de control al institutiei la Agentia Nationala de Transplant, Spitalul Universitar din Bucuresti si Spitalul Judetean din Cluj, in baza Legii 5442001 privind accesul la informatii de interes public.

SORINA PINTEA: Salariile personalului medical au ajuns la un nivel decent

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat vineri ca salariile personalului medical au ajuns la un nivel decent si ca nu mai este nevoie ca pacientii sa le completeze veniturile, iar initiativa de a trimite in spitale pacienti sub acoperire nu este o vanatoare de vrajitoare, ci o actiune menita sa determine respectarea legii.

SORINA PINTEA: Sper ca de luni vom avea un sistem informatic functional

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi ca spera ca de luni sistemul informatic al cardurilor de sanatate sa fie functional.

Sorina Pintea: doar 10% dintre medici sunt ostili fata de masurile anticoruptie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca salariile personalului medical au ajuns la un nive.

Sorina Pintea: Salariile personalului medical au ajuns la un nivel decent

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat vineri ca salariile personalului medical au ajuns la un nivel decent si ca nu mai este nevoie ca pacientii sa le completeze veniturile, iar initiativa de a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )