Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, explicatii incredibile dupa reluarea votului pe Legea privind combaterea spalarii banilor: S-ar putea sa fie o mana criminala(VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, explicatii incredibile dupa reluarea votului pe Legea privind combaterea spalarii banilor: S-ar putea sa fie o mana criminala(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat ca votul pe Legea privind spalarea banilor a fost reluat pentru ca voturile unora dintre parlamentari nu au fost contorizate. Social-democratul a vorbit inclusiv despre o. continuă pe B1

Liviu Dragnea, explicatii incredibile dupa reluarea votului pe Legea privind combaterea spalarii banilor: S-ar putea sa fie o mana criminala

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat ca votul pe Legea privind spalarea banilor a fost reluat pentru ca voturile unora dintre parlamentari nu au fost contorizate. Social-democratul a vorbit inclusiv despre o.

Dragnea despre reluarea votului pe legea contra spalarii banilor: S-ar putea sa fie tot o mna criminala /Am cerut o revizie serioasa a sistemului informatic

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a sustinut ca votul la legea contra spalarii banilor a fost reluat din cauza ca optiunile unor parlamentari nu au fost inregistrate de sistem, adaugand ca s-ar putea sa fi fost o mana criminala.

Legea privind combaterea spalarii banilor, aprobata dupa reluarea votului

ACTUALIZARE: Camera Deputatilor a adoptat proiectul legii combaterii spalarii banilor, dupa ce votul a fost reluat. ------- Camera Deputatilor a respins astazi proiectul de lege pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului, nefiind intrunite voturile necesare pentru adoptare.

Dragnea, despre reluarea votului pentru combaterea spalarea banilor: S-ar putea sa fie o mana criminala

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca votul pe Legea privind combaterea spalarii banilor a fost reluat pentru ca initial mai multi social-democrati ar fi votat, dar voturile nu au aparut in softul de la Camera. Dragnea a vorbit chiar si de o mana criminala.

Kelemen Hunor il contrazice pe Liviu Dragnea: Sistemul de vot a functionat. Nu poti relua votul ori de cate ori doresti

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, il contrazice pe Liviu Dragnea dupa ce acesta a sustinut ca votul privind Legea de combatere a spalarii banilor a fost reluat pentru ca sistemul de votare din Camera Deputatilor nu a .

Kelemen Hunor il contrazice pe Liviu Dragnea: Sistemul de vot a functionat. Nu poti relua votul ori de cate ori doresti(VIDEO)

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, il contrazice pe Liviu Dragnea dupa ce acesta a sustinut ca votul privind Legea de combatere a spalarii banilor a fost reluat pentru ca sistemul de votare din Camera Deputatilor nu a .

Liviu Dragnea nu e de acord cu un articol n legea off-shore pentru garantarea stabilitatii legislatiei: Legea n sine este o garantie

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca nu este de acord cu introducerea unui articol in Legea off-shore care sa prevada ca redeventele, cotele procentuale, cantitatile aferente acestor cote si impozitul pe venitul suplimentar raman neschimbate pe durata valabilitatii legii, dar a precizat ca forma finala a actului normativ va fi decisa in plenul Camerei Deputatilor.

Liviu Dragnea: Legea minoritatilor nationale trebuie adoptata la un moment dat

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a negat ca ar exista un troc intre el si minoritatile nationale, adaugand ca, la un moment dat, legea minoritatilor nationale trebuie.

Deputatii au adoptat legea offshore. Liviu Dragnea: Pe acel amendament PSD a ramas singur. Prezenta lui nu aduce nimic practic

Update: Liviu Dragnea a explicat in fata jurnalistilor de ce PSD a votat in favoarea adoptarii unui amendament in legea offshore, in conditiile in care nu l-au sustinut si a raspuns ideilor ca.

Liviu Dragnea: Este important ca Legea offshore sa fie adoptata (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca este foarte important ca Legea offshore sa fie adoptata. El a precizat ca nu este de acord cu introducerea unui articol in Legea off-shore care sa prevada ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2304 seconds )