Libnet.ro
UNICEF

09:00

PNL anunta ca va contesta la CCR legea privind combaterea spalarii banilor

Antena3 Antena3,
PNL anunta ca va contesta la CCR legea privind combaterea spalarii banilor

Deputatul PNL Gabriel Andronache a declarat miercuri ca liberalii vor sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu proiectul de lege privind combaterea spalarii banilor. Vom contesta la CCR aceasta. continuă pe Antena3

PNL va contesta la CCR Legea privind combaterea spalarii banilor, votata de doua ori. Turcan: Dictatura PSD-ALDE nu are limita!

Liberalii vot sesiza Curtea Constitutionala cu privire la legea de implementare a Directivei pentru spalarea banilor in cazul careia PSD-ALDE au votat de doua ori, a anuntat liderul deputatilor PNL, Raluca.

Legea privind combaterea spalarii banilor, adoptata

Legea privind combaterea spalarii banilor a fost adoptata miercuri de Camera Deputatilor, dupa ce initial fusese respinsa.

Kelemen Hunor, despre votul pe legea privind combaterea spalarii banilor: O porcarie!

Kelemen Hunor a facut o serie de declaratii dupa ceCamera Deputatilor a reluat miercuri votul asupra proiectului legii privind combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului care a fost initial re.

Legea privind combaterea spalarii banilor, aprobata dupa reluarea votului

ACTUALIZARE: Camera Deputatilor a adoptat proiectul legii combaterii spalarii banilor, dupa ce votul a fost reluat. ------- Camera Deputatilor a respins astazi proiectul de lege pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului, nefiind intrunite voturile necesare pentru adoptare.

Legea privind combaterea spalarii banilor, modificata cu un amendament cu dedicatie pentru UDMR

Proiectul de lege privind combaterea si prevenirea spalarii banilor a suferit mai multe modificari prin amendamente adoptate luni in Comisia Juridica. Initial acesta a fost trimis catre plen, dar a fost imediat.

Liviu Dragnea, explicatii incredibile dupa reluarea votului pe Legea privind combaterea spalarii banilor: S-ar putea sa fie o mana criminala

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat ca votul pe Legea privind spalarea banilor a fost reluat pentru ca voturile unora dintre parlamentari nu au fost contorizate. Social-democratul a vorbit inclusiv despre o.

Liviu Dragnea, explicatii incredibile dupa reluarea votului pe Legea privind combaterea spalarii banilor: S-ar putea sa fie o mana criminala(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat ca votul pe Legea privind spalarea banilor a fost reluat pentru ca voturile unora dintre parlamentari nu au fost contorizate. Social-democratul a vorbit inclusiv despre o.

Raluca Turcan: Dragnea trebuie revocat! PNL condamna atacul la ONG-uri dat de PSD-ALDE prin prevederile din legea pentru combaterea spalarii banilor

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, condamna felul in care coalitia PSD-ALDE a intocmit legea prin care se transpune directiva europeana pentru combaterea spalarii banilor, aratand ca a fost facuta.

Legea pentru combaterea spalarii banilor, luni, n plenul Camerei Deputatilor

Legea pentru combaterea spalarii banilor apare pe ordinea de zi a plenului de luni al Camerei Deputatilor, dupa ce adoptarea acesteia a fost amanata saptamana trecuta. Liviu Dragnea a explicat ca deputatii nu au votat, deoarece PNL si USR nu au fost de acord cu unele prevederi anunta Mediafax.

Scandal n parlament: Legea pentru combaterea spalarii banilor, respinsa initial de Camera Deputatilor. La cererea PSD, votul a fost reluat si proiectul a trecut / Se striga Hotii! n sala / PNL: Sa va fie rusine!

Proiectul de lege pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului, prin care se transpune o directiva europeana, a fost adoptat de plenul Camerei Deputatilor, care este for decizional, la a doua incercare. Proiectul fusese respins initial, mai fiind nevoie de doua voturi pentru a trece. Liderul deputatilor PSD a cerut reluarea votului, sustinand ca au fost deputati PSD in sala care nu apar pe lista de vot. La reluarea votului, proiectul a trecut, generandu-se strigate din sala. Cei de la UDMR nu au votat deloc, in ciuda amendamentului adoptat luni care ii viza direct, si anume exceptarea organizatiilor cetatenilor apartinand minoritatiilor nationale, membre ale Consiliului Minoritatiilor Nationale de la obligativitatea ca asociatiile si fundatiile sa raporteze institutiilor statului toti beneficiarii finali. Aceasta prevedere a fost contestata de ONG-uri, care au cerut parlamentarilor sa nu voteze proiectul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )