Libnet.ro
UNICEF

19:00

Carmen Dan, anunt de ultima ora despre salariile politistilor: Pentru unele sporuri, nu mai avem baze legale

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, anunt de ultima ora despre salariile politistilor: Pentru unele sporuri, nu mai avem baze legale

Ministrul de Interne, Carmen Dan,a vorbit, vineri,despre salariile din cadrul institutiei pe care o conduce. Aproximativ 8000 de politisti vor ramane fara unele sporuri. Toata lumea a asteptat. continuă pe Antena3

Ministrul de Interne, despre salariile politistilor: Am gasit aceasta posibilitate de a-i recompensa pe toti

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a vorbit, joi, despredespre salariile politistilor si recunoaste ca sunt 8. 000 de politisti ale caror venituri sunt scazute. Ministrul spune ca se intampla asta dupa.

ANUNT de ULTIMA ORA despre serviciul militar obligatoriu

Se pare ca armata obligatorie se apropie iar cu pasi repezi. Comandantul Centrului Militar Zonal Bucuresti colonelul Laurentiu Gogete a facut urmatoare declaratie care ii priveste pe toti cetatenii romani cu.

Armata va fi OBLIGATORIE in Romania?! ANUNT de ULTIMA ORA despre serviciul militar obligatoriu! Ce se pregateste

Se pare ca armata obligatorie se apropie iar cu pasi repezi. Comandantul Centrului Militar Zonal Bucuresti colonelul Laurentiu Gogete a facut urmatoare declaratie care ii priveste pe toti cetatenii romani cu.

Iulian Iancu, anunt de ultima ora despre Comisia de ancheta privind activitatea ANRE. Vor fi subiecte atat pentru Curtea de Conturi, cat si pentru parchete

Concluziile si propunerile Comisiei parlamentare de ancheta privind activitatea Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) vor fi prezentate in curand. Mai exact, saptamana viitoare,.

Politisti detasati la DNA Prahova. Carmen Dan, declaratii de ultima ora

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a datdeclaratii, dupa ce a cerut primele demiteri in scandalul momentului. Ministrul a cerut inca de marti revocarea celor doi ofiteri de Politie Judiciara.

Ministrul Finantelor, informatii de ULTIMA ORA despre formularul 600: Se va merge pe estimare. Nimeni nu-si va pierde calitatea de asigurat(VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca saptamana viitoare va prezenta noul mecanism dupa care va functiona formularul in care.

Carmen Dan, despre cererea de incetare a detasarii politistilor din inregistrarile DNA Ploiesti: Astept un raspuns

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri ca inca asteapta un raspuns de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) referitor la solicitarea facuta de ea in data de 13 februarie cu privire la incetarea detasarii celor doi politisti care apar in inregistrarile ce privesc activitatea DNA - Serviciul Teritorial Ploiesti, informeaza Agerpres.

ULTIMA ORA: Codruta Kovesi ii RASPUNDE ministrului Carmen Dan

Laura Codruta Kovesi i-a raspuns ministrului de Interne, dupa ce Carmen Dan a anuntat in cursul zilei de joi ca a expediat catre DNA o scrisoare cu posta militara. detalii AICI) in cursul zilei de 15.

Carmen Dan: Am trimis catre DNA de pe data de 13 februarie cererea de revocare a politistilor

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ofera un raspuns dupa ce sefa DNA a afirmat ca nu a primit nicio s.

Bilantul Jandarmeriei, dupa un an marcat de scandaluri: Ce anunt a facut Carmen Dan

42 de jandarmi au fost trimisi in fata judecatorilor in urma violentelor din urma cu un an din Piata Victoriei. Precizarea a fost facuta de ministrul Carmen Dan la bialantul Institutiei. De asemenea, Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )