Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cum a ajuns Calin Popescu-Tariceanu la mana PSD

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns Calin Popescu-Tariceanu la mana PSD

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, ajunge la mana PSD, odata cu votul dat pe cererea de ridicare a imunitatii sale, in conditiile in care social-democratii au jumatate dintre senatori. Astfel, dupa ce presedintele Senatului a fost cel care a reusit sa-si impuna ideile pe mai multe proiecte ale coalitiei PSD-ALDE, acum acesta se vede pus in situatia de a fi cel care depinde de sprijinul partenerilor. continuă pe Adevărul

Dragnea e convins ca PSD si ALDE nu vor pierde majoritatea. Tariceanu e de alta parere: Nu va ascund preocuparea mea...

Liviu Dragneae convins ca PSD si ALDE nu vor pierde majoritatea in Parlament dupa ce Marian Neacsu si Adrian Tutuianu, doi politicieni cu greutate, au fost exclusi din PSD. Nu la fel de linistiti sunt ce.

Vosganian avertizeaza PSD: Alesii ALDE din Moldova nu voteaza Legea bugetului, daca nu sunt bani si pentru Autostrada Iasi-Targu Mures

Varujan Vosganian, vicepresedinte al ALDE si lider de grup in Camera Deputatilor, a anuntat, miercuri, in plen, ca parlamentarii liberal-democrati din Moldova nu vor vota Legea bugetului de stat pe 2019 daca in proiect nu este inclusa finantarea pentru Autostrada Unirii.

Sa oprim experimentele PSD! Liderul PMP, Eugen Tomac, face apel la opozitie: inca mai putem salva Romania!

Presedintele PMP, Eugen Tomac, face un apel catre colegii din opozitie pentru a face front comun impotriva experimentelor PSD. Tomac spune ca toate eforturile de ani de zile pentru integrarea in Uniunea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )