Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dancila: Am vorbit cu Paul Stanescu. Dl. vicepremier nu a vrut sa-si dea demisia

Hotnews Hotnews,
 Dancila: Am vorbit cu Paul Stanescu. Dl. vicepremier nu a vrut sa-si dea demisia

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca a avut o discutie cu vicepremierul Paul Stanescu, caruia PSD i-a retras sprijinul politic, iar acesta i-a spus ca nu vrea sa-si dea demisia. continuă pe Hotnews

Premierul Dancila, despre Paul Stanescu: I-am cerut demisia dar nu vrea sa si-o dea

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca i-a cerut demisia vicepremierului Paul Stanescu din Guvern, insa acesta nu a vrut sa si-o dea. Daca am semnat revocarea, este normal ca vrem schimbarea lui.

Situatia de la dezvoltare si transporturi: Paul Stanescu nu-si da demisia, dar nici nu a participat la sedinta de Guvern/ Demisia lui Lucian Sova nu a fost luata n considerare

Paul Stanescu, vicepremier si ministru al dezvoltarii, nu a participat la sedinta de Guvern de vineri, in locul sau fiind un secretar de stat, Sirma Caraman. Absenta sa la sedinta a atras atentia in conditiile in care conducerea PSD a decis ca Paul Stanescu sa fie schimbat cu Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii. Paul Stanescu este inca ministru cat timp Klaus Iohannis refuza sa faca schimbarea. Potrivit unor surse guvernamentale, Paul Stanescu nu-si va da demisia in urmatoarea perioada. De asemenea, demisia lui Lucian Sova, ministrul transporturilor, nu va fi luata in considerare.

Continua scandalul in PSD. Dancila: I-am cerut lui Paul Stanescu sa-si dea demisia. A refuzat

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca a vorbit cu Paul Stanescu sa-si dea demisia din Guvern, dar vicepremierul nu a vrut sa faca acest lucru.

Paul Stanescu a demisionat. Anuntul, la scurt timp dupa ce Dancila spunea ca Stanescu nu vrea sa demisioneze

Paul Stanescu a demisionat luni din functia de ministru al Dezvolarii si din cea de vicepremier. Demisia sa a fost inregistrata la secretariatul General al Guvernului. Cred, in continuare, ca tara are nevoie de unitate si de guvernare responsabila, spune Stanescu intr-un comunicat de presa. Anuntul demisiei lui Stanescu vine la scurt timp dupa ce premierul spunea ca a avut o discutie cu Paul Stanescu, caruia PSD i-a retras sprijinul politic, iar acesta i-a spus ca nu vrea sa-si dea demisia.

PSD, prima reactie dupa demisia lui Paul Stanescu: A respectat deciziile statutare ale partidului

Paul Stanescu a demisionat, luni, din functiile de vicepremier si ministru al Dezvoltarii. Primul social-democrat care a reactionat in urma demisiei lui Stanescu este secretarul general al PSD, Codrin.

Paul Stanescu si-a dat demisia din Guvern: Nu m-am agatat niciodata de un scaun. Ce variante are Iohannis

Vicepremierul Paul Stanescu si-a dat demisia din Guvernul Dancila, la cateva ore dupa ce Viorica Dancila declarase ca i-a cerut demisia acestuia, dar social-democratul a refuzat. Presedintele Iohannis are doua variante: ori o numeste pe Olguta Vasilescu in fruntea Ministerului Dezvoltarii, asa cum a propus PSD, ori refuza in continuare sa accepte demisia lui Stanescu si se ajunge la CCR.

Victor Ponta, dupa demisia lui Paul Stanescu: Dragnea nici nu negociaza cu ei. Stie cum stapanesti, cu genunchiul pe grumaz si, din cand in cand, si cu morcovul, daca sunt cuminti (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni seara, prezent in studioul Stirilor B1 TV, ca demisia lui Paul Stanescu nu este o pierdere pentru Guvern si ca este foarte posibil ca Stanescu sa revina in.

ALERT Vicepremierul Paul Stanescu a demisionat din Guvern

ACTUALIZARE Paul Stanescu: Tara are nevoie de unitate si de guvernare responsabila. ----- Vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii regionale, si-a depus luni demisia din Guvern.

Paul Stanescu a DEMISIONAT din Guvern: NU m-am agatat niciodata de vreun scaun! (FOTO)

Vicepremierul Paul Stanescu a demisionat, luni, din Guvern. Stanescu a cedat presiunilor venite din interiorul PSD, chiar daca presedintele Iohannis nu acceptase propunerile de de remaniere avansate de Dragnea.

Paul Stanescu: Liviu Dragnea n-a ndraznit sa-mi spuna ca va pune n discutie pozitia mea n Guvern / Niciodata nu am alergat dupa functii

Vicepremierul demisionar Paul Stanescu a declarat luni ca Liviu Dragnea nu a indraznit sa-i spuna ca va pune in discutie in comitetul executiv al PSD functia pe care o detinea in Guvern, in cadrul unei intalniri pe care a avut-o cu acesta, si sustine ca daca acest lucru s-ar fi intamplat si-ar fi dat demisia, deoarece este un om de onoare care nu a alergat dupa scaune.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )