Libnet.ro
UNICEF

08:45

Iohannis, anunt de ULTIM MOMENT pentru romanii din Diaspora

B1 B1,
Iohannis, anunt de ULTIM MOMENT pentru romanii din Diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni trei decrete importante, mai ales pentru romanii din Diaspora. -Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 299/2007 privind sprijinul. continuă pe B1

Doru Coliu (PMP): PSD si ALDE pun in pericol democratia. Fac apel la romanii din Diaspora sa vina la mitingul din 10 august! Eu voi fi acolo!

PSD si ALDE formeaza o coalitie toxica pentru Romania, una care pune in pericol insasi democratia, sustine deputatul PMP de DiasporaDoru Petrisor Coliu. El a sustinut ca, tocmai din acest.

Klaus Iohannis, DECIZIE de ULTIM MOMENT: O noua lege retrimisa spre reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, Legea de aprobare a Ordonantei Guvernului nr. 41/2015 pentru modificarea si completarea OG nr. 57/2002 privind cercetarea stiintifica.

Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care romanii din strainatate vor putea studia in limba romana

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, modificarile aduse Legii privind sprijinul acordat romanilor de pretutindeni prin care Diaspora va avea dreptul de a studia in limba romana in strainatate si.

CSM, lovitura DURA pentru procurorii de elita ai DNA - Onea si Negulescu. Anuntul de ULTIM MOMENT

Sectia pentru procurori a CSM a decis, luni, suspendarea din functie a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti, dupa ce Parchetul General a decis cercetarea acestora sub control judiciar.

Verifica-ti CARDUL acum! Bani lipsa pentru cei care au facut tranzactii online: Dezvaluiri de ultim moment

Zeci de utilizatori ai aplicatiei iTunes din Singapore au fost nevoita sa ceara ajutor de la banci dupa ce atat cardurile de credit cat si debit au fost folosite pentru achizitii de pe iTunes, conform Channel.

ATAC ARMAT in SUA! Mai multe persoane au fost ucise! INFORMATII DE ULTIM MOMENT

Un nou atac armat socheaza SUA! Trei persoane au fost ucise si sapte ranite intr-un atac armat in apropierea unui bar din New Orleans, statul american Louisiana, potrivit politiei locale, care cauta doi.

ALERTA! Avion intors din drum dupa o AMENINTARE terorista: Detalii de ultim moment!

Un avion al Air China, care zbura de la Paris la Beijing, a fost intors din drum, dupa ce au aparut mai multe informatii despre o amenintare terorista. Compania Air China a primit un mesaj terorist.

Romanii din diaspora, solidari cu Razvan Stefanescu. Alte masini cu numar personalizat vor ajunge in tara

Exemplul lui Razvan Stefanescu, soferul masinii cu numar anti-PSD, este urmat si de alti romani stabiliti in strainatate, care se pregatesc sa vina acasa pentru a participa la mitingul diasporei, din 10 august.

Restaurantul doar pentru femei din Irak

La Luxury Time, un restaurant din orasul kurd Erbil, nu exista nici urma de barbat. Aici totul este destinat exclusiv femeilor, potrivitReuters.

Campusurile Google pentru antreprenori din Europa: Cte locuri de munca au fost create si cu ce finantari

In ultimii sase ani, Google a construit sase campusuri pentru antreprenori in intreaga lume. Acestea sunt spatii pentru firme si antreprenori care lucreaza, se intalnesc si isi dezvolta afacerile. Pentru a ajuta aceste afaceri sa creasca si sa devina cunoscute la nivel mondial, Campus de la Google le sustine prin evenimente, sesiuni de indrumare si acces la experti din cadrul companiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )