Libnet.ro
UNICEF

05:15

Prima sedinta din acest an a Comitetului Executiv National al PSD, duminica

Hotnews Hotnews,
 Prima sedinta din acest an a Comitetului Executiv National al PSD, duminica

Conducerea PSD se reuneste, duminica, in sedinta Comitetul Executiv National al PSD, pentru discutii privind proiectul de buget, intarziat cu peste trei luni. De asemenea, sedinta are loc in contextul declaratiilor viceprimarului Capitalei Aurelian Badulescu, care a spus ca a mintit cand a fost audiat la Parchet in cazul protestului din 10 august reprimat violent de catre jandarmi. El a facut aceste declaratii dupa ce Comitetul Executiv al PSD Bucuresti a decis, miercuri seara, sa ii retraga sprijinul politic. continuă pe Hotnews

Prima sedinta din acest an a Comitetului Executiv National al PSD, duminica

Conducerea PSD se reuneste, duminica, in sedinta Comitetul Executiv National al PSD, pentru discutii privind proiectul de buget, intarziat cu peste trei luni. De asemenea, sedinta are loc in contextul declaratiilor viceprimarului Capitalei Aurelian Badulescu, care a spus ca a mintit cand a fost audiat la Parchet in cazul protestului din 10 august reprimat violent de catre jandarmi. El a facut aceste declaratii dupa ce Comitetul Executiv al PSD Bucuresti a decis, miercuri seara, sa ii retraga sprijinul politic.

Comitetul Executiv al PSD convocat duminica la Parlament. Dragnea le va prezenta liderilor PSD bugetul de stat pe 2019

Articol acualizat Conducerea PSD se reuneste, duminica, in sedinta Comitetul Executiv National al PSD, pentru discutii privind proiectul de buget, intarziat cu peste trei luni. Liviu Dragnea va prezenta social-democratiilor bugetul pe 2019, potrivit surselor Hotnews. ro. De asemenea, la sedinta sunt invitati si parlamentarii PSD pentru a discuta prioritatiile legislative.

Prima reactie din PSD dupa ce Armata a ramas fara sef.Codrin Stefanescu: Nu este singurul caz in care Klaus Iohannis a incalcat Constitutia

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat, joi, ca decizia Curtii de Apel Bucuresti CAB) de a suspenda decretul de prelungire a mandatului sefului SMAp reprezinta un lucru firesc. E un lucru.

STB: Conditiile de munca vor fi imbunatatite in urma investitiilor din acest an

Conditiile de munca la Societatea de Transport Bucuresti STB) vor fi imbunatatite in urma investitiilor ce vor avea loc in acest an, un exemplu in acest sens fiind modernizarea Autobazei Giurgiului si executarea unor lucrari de reparatii si reabilitare termica la noua depouri si patru autobaze.

Facebook lucreaza la nfiintarea unei comisii responsabile pentru evaluarea continuturilor sensibile/ Cum se pregateste gigantul tech pentru alegerile europene din acest an

Facebook a dezvaluit ieri ca isi va inaspri regulile cu privire la utilizarea reclamelor politice platite pentru a preveni ingerintele straine in alegeri, inclusiv in alegerile europene care vor avea loc in acest an, relateaza Channel News Asia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )