Libnet.ro
UNICEF

12:30

Rectorul Universitatii din Suceava, Valentin Popa, in carti pentru functia de ministru al educatiei

Hotnews Hotnews,
 Rectorul Universitatii din Suceava, Valentin Popa, in carti pentru functia de ministru al educatiei

Rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, Valentin Popa, este in carti pentru functia de ministru al educatiei, in locul lui Liviu Pop, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Un alt nume vehiculat in ultima perioada a fost cel Ecaterinei Andronescu, care a mai ocupat in trecut acest portofoliu. De notat ca Liviu Dragnea si-a inceput turneul in Moldova in timpul crizei politice la Suceava, unde a cautat sprijinul filialei locale. Vom reveni cu detalii. continuă pe Hotnews

Scandalul cu bilete de avion in care a fost implicat Valentin Popa, propunerea PSD pentru Ministerul Educatiei

Rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, Valentin Popa, este propunerea pentru functia de ministru al Educatiei in Guvernul Dancila.

Cine este Valentin Popa, propunerea PSD pentru Ministerul Educatiei

Valentin Popa, noul ministru al Educatiei, este rector al Universitatii din Suceava. Acesta a absolvit Institutul Politehnic din Iasi si este inginer in Electronica si telecomunicatii, iar ulterior a.

Valentin Popa, ministrul propus la Educatie: experienta universitara; acuzat de conflicte de interese

Valentin Popa, ministrul propus la Portofoliul Educatiei, este rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. CV-ul sau arata o vasta experienta in mediul universitar insa nu pomeneste nimic despre domeniul invatamantului preuniversitar. Valentin Popa a fost acuzat de conflicte de interese ce au legatura cu o firma unde lucreaza sotia sa.

Consiliul Concurentei a sanctionat cu 2,8 milioane de lei notarii din Suceava si Botosani

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 2. 243 lei aproximativ 600. 000 euro) Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani, membri ai acestei organizatii.

STENOGRAME Dezvaluiri din interiorul PSD: Codrin Stefanescu, amenintari la adresa lui Liviu Dragnea

Scandalul a pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educatiei din partea organizatiei din Suceava, propunere sustinuta de liderul PSD Liviu Dragnea, care intorcea astfel serviciul judetelor ce l-au sustinut in ultimele doua Cex-uri. Codrin Stefanescu a sustinut-o pe Ecaterina Andronescu. Potrivit DC News, intre Stefanescu si Dragnea au avut loc schimburi dure de replici. Informatia a fost confirmata la Antena 3 de catre Codrin Stefanescu.

STENOGRAME Dezvaluiri din interiorul PSD: Codrin Stefanescu, amenintari la adresa lui Liviu Dragnea: Pot sa spun lucruri nespuse care te intrerup pe tine de tot

Scandalul a pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educatiei din partea organizatiei din Suceava, propunere sustinuta de liderul PSD Liviu Dragnea, care intorcea astfel serviciul judetelor ce l-au sustinut in ultimele doua Cex-uri. Codrin Stefanescu a sustinut-o pe Ecaterina Andronescu. Potrivit DC News, intre Stefanescu si Dragnea au avut loc schimburi dure de replici. Informatia a fost confirmata ulterior la Antena 3 de catre Codrin Stefanescu. vezi in text schimbul de replici dintre cei doi lideri PSD.

Dezvaluiri din interiorul PSD: Codrin Stefanescu, amenintari la adresa lui Liviu Dragnea

Scandal la ultima sedinta PSD, unde s-au aruncat replici dure intre doi lideri ai partidului. Scandalul a pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educatiei din partea organizatiei din Sucea.

Academicianul Marius Andruh, fostul presedinte al Consiliului care a dat verdictul de plagiat lui Victor Ponta inca din 2012, a primit distinctia de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Angers

Academicianul Marius Andruh, profesor la Facultatea de Chimie din cadrul Universitatii din Bucuresti si fost presedinte, actualmente vicepresedinte al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU), a primit, marti, distinctia de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Angers, Franta, pentru activitatea internationala remarcabila in domeniul chimiei anorganice, al chimiei coordinative si al materialelor moleculare.

Surse: Sevil Shhaideh, in carti pentru postul de Secretar general al guvernului Dancila

Sevil Shhaideh este favorita sa ocupe functia de secretar general al guvernului Viorica Dancila, au declarat surse din PSD pentru Hotnews. ro. Shhaideh ar urma astfel sa fie mana dreapta a Vioricai Dancila, care nu are experienta guvernamentala. De altfel, Shhaideh lucreaza in aceste zile la programul de guvernare alaturi de Viorica Dancila si Darius Valcov, potrivit surselor citate.

Consiliul Concurentei a sanctionat cu 2,8 milioane lei Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 2. 243 lei aproximativ 600. 000 euro) Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani, membri ai acestei organizatii, se arata intr-un comunicat al autoritatii de concurenta. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei, declansate in mai 2015, avand ca obiect incalcarea regulilor de concurenta de catre Camera Notarilor Publici Suceava si membrii acesteia prin stabilirea unei grile de onorarii minimale avand valori mai ridicate decat onorariile minimale aprobate prin ordin al Ministrului Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )