Libnet.ro
UNICEF

09:00

Viorica Dancila: Am solicitat premierului olandez sprijin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorica Dancila: Am solicitat premierului olandez sprijin

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat, astazi, omologului olandez, Mark Rutte, sprijinul Olandei pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, subliniind ca tara noastra indeplineste criteriile tehnice de accedere si ca aceasta tema nu trebuie legata de problematica Mecanismul de Cooperare si Verificare, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Am solicitat premierului olandez sprijin pentru aderarea Romniei la Schengen; nu trebuie legata de problematica MCV

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat, miercuri, omologului olandez Mark Rutte sprijinul Olandei pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, subliniind ca tara noastra indeplineste criteriile tehnice de accedere si ca aceasta tema nu trebuie legata de problematica Mecanismul de Cooperare si Verificare, scrie Agerpres.

Premierul olandez Mark Rutte, lovitura pentru Viorica Dancila in cadrul conferintei comune de la Palatul Victoria: Nu suntem de acord pe toate punctele, cum este Schengen

Premierul olandez a contrazis-o pe Viorica Dancila chiar in timpul conferentei de presa comuna sustinuta de cei doi la Palatul Victoria. Dupa ce premierul roman a sustinut ca Romania indeplineste toate.

Viorica Dancila n-a facut nicio gafa la intalnirea cu premierul Slovaciei

Premierul Viorica Dancila a depasit cu bine intalnirea cu premierul Slovaciei, Peter Pellegrini. Abonata la gafe de gramatica si de protocol, Viorica Dancila a reusit sa nu se mai faca de ras.

Viorica Dancila, intalnire cu premierul Slovaciei la Palatul Victoria: Despre ce au discutat cei doi (FOTO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit, marti, la Palatul Victoria, pe omologul sau slovac, Peter Pellegrini. Sefii celor doua guverne au discutat despre continuarea relatiilor.

Viorica Dancila, intalnire cu premierul Slovaciei la Palatul Victoria: Despre ce au discutat cei doi (FOTO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit, marti, la Palatul Victoria, pe omologul sau slovac, Peter Pellegrini. Sefii celor doua guverne au discutat despre continuarea relatiilor.

Premierul Viorica Dancila, intalnire cu omologul slovac: Apararea, tema principala de discutie

Prim-ministrul Viorica Dancila l-a primit, marti, la Palatul Victoria, pe premierul Republicii Slovace, Peter Pellegrini. in urma discutiilor oficiale, cei doi premieri au sustinutdeclaratii de presa.

Viorica Dancila, intalnire cu premierul Olandei

Viorica Dancila si premierul Olandei fac declaratii la Palatul Victoria. Stire in curs .

Viorica Dancila: Nu demisionez, altfel nu as avea un program incarcat cu impact pe plan extern

Premierul Viorica Dancila a declarat marti seara ca nu intentioneaza sa demisioneze din functie, infirmand in acest sens o informatie care i-a fost prezentata la un post de televiziune.

Viorica Dancila: Nu am intentia sa demisionez. Este o informatie falsa

Premierul Viorica Dancila sustine ca nu are intentia sa demisioneze din functie si a negat cu vehementa zvonurile care au aparut in spatiul public pe aceasta tema, informeaza Agerpres. Nu.

Viorica Dancila: Nu demisionez si nici nu am intentia

Premierul Viorica Dancila a negat zvonurile privind o eventuala demisie. Nu demisionez si nici nu am intentia sa demisionez. E o informatie falsa. Cineva care ar vrea sa demisioneze nu ar avea un program ?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )