Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cine sunt PSD-istii care au sustinut Guvernul Tudose in sedinta CEx

B1 B1,
Cine sunt PSD-istii care au sustinut Guvernul Tudose in sedinta CEx

Social-democratii membri ai Comitetului Executiv National au votat luni in proportie covarsitoare pentru retragerea sprijinului acordat Guvernului, fapt ce a dus si la o demisie a lui Mihai Tudose. 60 de. continuă pe B1

Cine sunt cei 8 membri PSD care au sustinut guvernul Tudose in sedinta CEx - surse

Demisia premierului Mihai Tudose a fost supusa luni seara votului in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a primit doar patru voturi impotriva si patru abtineri, fata de 60 de voturi pentru. Vezi in text cine sunt cei care au sustinut cel de-al doilea premier al PSD.

TOTUL a iesit la iveala! EI sunt PSD-istii care AU SUSTINUT Guvernul TUDOSE in sedinta CEx

Social-democratii membri ai Comitetului Executiv National au votat luni in proportie covarsitoare pentru retragerea sprijinului acordat Guvernului, fapt ce a dus si la o demisie a lui Mihai Tudose. 60 de.

Sunt in al NOUALEA cer! Cine sunt vedetele care au devenit PARINTI in secret

Iubita artistului Keo, Misty a nascut o fetita sanatoasa la sfarsitul anului trecut, acestia confirmand sarcina abia la inceputul lunii decembrie. Bebelusul a fost adus pe lume prin.

Politic show:Guvernul Tudose a supravietuit aproape 7 luni. Ce ii transmitea Grindeanu in prima zi de mandat;Ponta: Este evident pentru absolut toata lumea ca in tara noastra nu mai exista Guvernul Romaniei, ci doar Guvernul lui Dragnea si al Teldrum;PSD

PSD, programul primul psihiatru. Cine incearca sa inteleaga ceva din ceea ce se intampla cu PSD, trebuie sa apeleze, nu la politica, ci la psihiatrie. Guvernul Tudose a supravietuit aproape 7 luni. Ce ii transmitea Grindeanu in prima zi de mandat. Premierul desemnat, Mihai Tudose, ar trebui sa fie constient si sa se pregateasca pentru momentul de peste cateva luni, cand ii va veni randul.

Codrin Stefanescu: Luni are loc sedinta CEX. Conducerea partidului sa ramana cea care este, guvernul sa-si faca treaba

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD si considerat unul dintre loialii lui Liviu Dragnea, a anuntat pentru DCNews. ro ca luni va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD. Stefanescu a cerut ca toate lucrurile, trebuie sa ramana asa cum sunt: conducerea partidului sa ramana cea care este, guvernul sa-si faca treaba, sa ramana in grafic cu programul de guvernare, sefii din teritoriu sa promoveze masurile partidului.

PSD Iasi sustine Guvernul Tudose: O eventuala inlocuire a premierului constituie un risc urias pentru dezvoltarea Romaniei

Filiala municipala Iasi a PSD si-a anuntat duminica sustinerea pentru Guvernul Tudose si considera ca inlocuirea premierului ar reprezenta un risc urias pentru stabilitatea Romaniei.

Eugen Teodorovici, mesaj NEASTEPTAT. Pe cine CRITICA din guvernul Tudose

Fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici a intervenit si el in conflictul intern din partid, intre liderul PSD si premierul Mihai Tudose, pozitionandu-se intr-un mod neasteptat. El.

Dragnea pregateste lovitura finala. Va pica si guvernul Tudose? Mai multi lideri PSD cer sedinta urgenta pentru rezolvarea crizei (VIDEO)

Liderii social-democrati nu mai au rabdare pana la Comitetul Executiv anuntat pentru finalul lunii la Iasi si cer organizarea imediata a unei sedinte care sa clarifice criza din interiorul partidului si.

Dragnea pregateste lovitura finala. Va pica si guvernul Tudose? Mai multi lideri PSD cer sedinta urgenta pentru rezolvarea crizei. Surse: Cand se reuneste CEx-ul (VIDEO)

UPDATE: Soarta premierului Mihai Tudose pare pecetluita, iar PSD se indreapta cu pasi rapizi catre un nou episod Sorin Grindeanu. Astfel, PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv, dupa.

Presedintele Asociatiei Comunelor din Caras-Severin: Sustinem guvernul Tudose

Presedintele Asociatiei Comunelor din Caras-Severin, Nicolae Beg spune ca organizatia sa sustine guvernul condus de Mihai Tudose, potrivit Reper24. ro. Nicolae Beg considera ca dupa caderea guvernului condus de premierul Sorin Grindeanu, o situatie de acelasi gen nu ar trebui sub nicio forma repetata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )