Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cristian Diaconescu, despre demisia lui Tudose: Ceea ce a facut PSD e iresponsabilitate politica

Antena3 Antena3,
Cristian Diaconescu, despre demisia lui Tudose: Ceea ce a facut PSD e iresponsabilitate politica

Fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu considera ca perspectiva unui nou Guvern in conditiile retragerii sprijinului politic premierului Mihai Tudose de catre PSD reprezinta o iresponsabilitate. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, despre demisia lui Mihai Tudose: A colaborat mai prost cu partidul

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a vorbit despre demisia lui Mihai Tudose din functia de premier. Ministrul a precizat ca a avut o comunicare foarte buna cu Tudose. Chiar a fost un premier implicat. Nu.

Cele mai bune glume despre demisia lui Tudose si noua propunere de premier: Dragnea e un adevarat politician al opozitiei, a dat jos doua guverne PSD

Pentru ca romanii sunt cunoscuti pentru faptul ca fac haz de necaz, dupa ce PSD si-a dat jos al doilea Guvern si a venit cu o noua propunere de premier, retelele sociale au fost inundate de glume.

Ce scrie presa internationala despre demisia lui Mihai Tudose

Subiectul legat de criza politica din Romania si demisia lui Mihai Tudose a ajuns in presa internationala. Premierul Romaniei demisioneaza dupa ce social-democratii si-au retras.

HUNOR, despre MAZILIREA lui Tudose: Absolut normala! A facut greseli fundamentale, inclusiv prin declaratiile despre Tinutul Secuiesc

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor a declarat ca ,deocamdata, nu stie daca formatiunea pe care o conduce va sustine propunerea PSD pentru viitorul premier, dar a precizat ca plecarea lui Mihai Tudose din fruntea Gu.

Elena Udrea, atac la Liviu Dragnea dupa demisia lui Tudose: Omul e incurabil! Speranta e la cei din PSD

Fostul ministru Elena Udrea a reactionat dupa demisia lui Mihai Tudose din functia de premier. A cazut Guvernul Tudose, al doilea prim-ministru al Securitatii dupa Grindeanu, pus si dat jos de Dragnea in.

Dragnea a convocat luni Comitetul Executiv al PSD pentru a cere demisia lui Tudose. Surse: Liderul PSD are o majoritate fragila. Ministrii se revolta

Surse politice au declarat pentru Adevarul ca e foarte probabil ca presedintele PSD Liviu Dragnea sa convoce luni Comitetul Executiv al PSD pentru a transa soarta premierului Mihai Tudose. Surse citate sustin ca Dragnea ii va cere demisia premierului, in conditiile in care are inca majoritate in CEX, forul extins de conducere al PSD. in replica, mai multi ministri PSD si-au aratat sustinerea fata de Tudose.

SURSE Dragnea forteaza convocarea CEx pentru a cere demisia premierului Tudose

Presedintele PSD, Liviu Dragnea forteaza convocarea sedintei Comitetului Executiv pentru a cere demisia premierului Mihai Tudose, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid, dupa ce mai multi lideri au solicitat intrunirea cat mai rapida a conducerii partidului pentrua transa disputa interna. Potrivit surselor HotNews. ro, premierul Tudose ar urma sa faca la randul sau o mutare in cursul acestui week-end, insa nu este clar ce anume va face.

Surse: Dragnea va convoca luni Comitetul Executiv pentru a cere demisia premierului Tudose. Liderul PSD are majoritate in CEX

Surse politice au declarat pentru Adevarul ca e foarte probabil ca presedintele PSD Liviu Dragnea sa convoce luni Comitetul Executiv al PSD pentru a transa soarta premierului Mihai Tudose. Surse politice au declarat pentru hotnews. ro ca Dragnea ii va cere demisia premierului, in conditiile in care are majoritate in CEX.

Surse: Dragnea va convoca luni Comitetul Executiv al PSD pentru a cere demisia premierului Tudose. Liderul PSD are majoritate in CEX

Surse politice au declarat pentru Adevarul ca e foarte probabil ca presedintele PSD Liviu Dragnea sa convoce luni Comitetul Executiv al PSD pentru a transa soarta premierului Mihai Tudose. Surse politice au declarat pentru hotnews. ro ca Dragnea ii va cere demisia premierului, in conditiile in care are majoritate in CEX, forul extins de conducere in PSD.

PNL, prima decizie dupa demisia premierului Tudose

Biroul Executiv al PNL se reuneste, marti, in sedinta pentru a analiza situatia si pentru a fi prezentata pozitia liberalilor in contextul demisiei premierului Mihai Tudose, a declarat pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )