Libnet.ro
UNICEF

20:02

Gabriela Firea, invinsa de Carmen Dan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea, invinsa de Carmen Dan

Propunerea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, care a cerut, astazi, demisia ministrului de Interne Carmen Dan sau retragerea sprijinului politic, a fost supusa la vot in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a fost respinsa. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea, invinsa de Carmen Dan

Propunerea primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a cerut, astazi, demisia ministrului de Interne Carmen Dan sau retragerea sprijinului politic, a fost supusa la vot in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a fost respinsa.

Gabriela Firea, atac la Carmen Dan: Ministrul de Interne a incercat sa paseze responsabilitatea pentru evenimentele din 10 august. Eu speram sa o retraga Dragnea (VIDEO)

Gabriela Firea a lansat o serie de acuzatii foarte dure la adresa lui Carmen Dan careia i-a si cerut demisia din functia de ministru de Interne. Primarul general o acuza ca nu isi asuma responsabilitatea pentru.

Cererea Gabrielei Firea de a o schimba pe Carmen Dan, respinsa prin vot de CEx PSD

Membrii Consiliului Executiv PSD au respins, la vot, sambata, cererea Gabrielei Firea de a o schimba pe Carmen Dan de la conducerea ministerului de Interne, ca urmare a masurilor luate in 10 august. Potrivit.

SURSE: Gabriela Firea i-a cerut demisia lui Carmen Dan in sedinta PSD de la Neptun

Primarul general Gabriela Firea a cerut sambata demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD ce are loc la Neptun, anunta surse citate de Digi24. Gabriela Firea i-a.

Reactia ministrului Carmen Dan dupa ce Gabriela Firea i-a cerut demisia

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National CExN) al PSD, in care primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut demisia, ca a fost o discutie care s-a inchis si s-a transat in CExN.

Carmen Dan, prima reactie dupa ce Gabriela Firea i-a cerut demisia: A fost o discutie care s-a inchis si s-a transat in CExN

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a oferit o prima reactie dupa ce, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, Gabriela Firea a cerut ca aceasta sa demisioneze. A fost o discutie care s-a inchis si s-a.

Gabriela Firea: Carmen Dan a pus la cale acel episod de la terasa cu prefectul pentru a o defaima pe ea si pe mine (VIDEO)

Primarul Capitalei Gabriela Firea a acuzat-o sambata pe ministrul de Interne, Carmen Dan, ca a orchestrat episodul de la terasa in care un barbat cu telefonul in mana o ia la intrebari pe Speranta Cliseriu,.

Surse: Gabriela Firea i-a cerut demisia lui Carmen Dan

Gabriela Firea a cerut Ministrului de Interne, Carmen Dan, sa-si dea demisia sau sa i se retraga sprijinul politic. Primarul Capitalei i-a adus acuzatii pentru protestul soldat cu violente, la 10 septembrie.

Gabriela Firea cere demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne

Gabriela Firea a cerut Ministrului de Interne, Carmen Dan, sa-si dea demisia sau sa i se retraga sprijinul politic. Primarul Capitalei i-a adus acuzatii pentru protestul soldat cu violente, la 10 septembrie.

UPDATE Firea l ataca dur pe liderul PSD pentru sustinerea lui Carmen Dan: Nu vreau sa-mi fie rusine sa ies pe strada / Relatia mea cu Dragnea este tensionata

Gabriela Firea a declarat, la finalul sedintei PSD, ca nu poate spune ca Liviu Dragnea se afla in spatele violentelor jandarmeriei din 10 august, dar este evident ca acesta se consulta permanent cu ministrul de interne Carmen Dan, pe care, de altfel, a promovat-o. Ea a mai spus ca se astepta ca Dragnea sa o retraga pe Carmen Dan de la minister pentru a salva prestigiul Romaniei si al guvernului, in conditiile in care oficialii europeni sunt ingrijorati de ceea ce s-a intamplat la protest. Primarul Capitalei a adaugat ca relatia sa cu Dragnea este una tensionata si a lansat mai multe atacuri si la adresa protejatei lui, Carmen Dan.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )