Libnet.ro
UNICEF

09:00

Presedintele social-democrat al CJ Dambovita si-a dat demisia

B1 B1,
Presedintele social-democrat al CJ Dambovita si-a dat demisia

Alexandru Oprea si-a dat demisia din functia de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, dupa ce PSD i-a retras sprijinul politic. Am luat decizia de retragere a sprijinului politic pentru functia de. continuă pe B1

Presedintele CJ Dambovita, Alexandru Oprea, si-a dat demisia

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Dambovita, Alexandru Oprea, si-a dat vineri demisia din funct.

Presedintele CJ Dambovita, Alexandru Oprea, si-a dat demisia, dupa ce PSD i-a retras sprijinul politic

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Dambovita, Alexandru Oprea, si-a dat vineri demisia din functie, dupa ce PSD i-a retras sprijinul politic, relateaza Agerpres.

Un lider PSD important si-a dat demisia dupa ce partidul i-a retras sprijinul politic

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Dambovita, Alexandru Oprea, si-a dat vineri demisia din functie, dupa ce PSD i-a retras sprijinul politic. Membrii Comitetului Executiv al PSD Dambovita au.

Seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si-a dat demisia dupa instalarea noului guvern

Laurentiu Mihai si-a dat demisia din functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate la doar trei luni de mandat, care urmare a instalarii noului guvern, seful CNAS fiind numit de catre.

Gest extrem de rar in politica: Ministrul care si-a dat demisia rusinat ca a intarziat cateva minute la o sedinta importanta (VIDEO)

Exista eleganta si respect si in politica oricat de greu ni s-ar parea de crezut in Romania. Un ministru si-a anuntat demisia in Parlamentul britanic pentru a isi cere scuze.

Gest EXTREM DE RAR in politica: Ministrul care SI-A DAT DEMISIA RUSINAT CA A iNTARZIAT CATEVA MINUTE la o sedinta importanta (VIDEO)

Exista eleganta si respect si in politica oricat de greu ni s-ar parea de crezut in Romania. Un ministru si-a anuntat demisia in Parlamentul britanic pentru a isi cere scuze.

Laura Badea si-a dat demisia din fruntea Federatiei Romane de Scrima

Laura Badea si-a dat miercuri demisia din fruntea Federatiei Romane de Scrima in timpul Comitetului Executiv care a avut loc la sediul forului de specialitate. Campioana olimpica la sabie a luat.

Razvan Nitu, administratorul special RADET, si-a dat demisia dupa ce doi muncitori ai regiei si-au pierdut viata

Razvan Nitu, administratorul special RADET, si-a dat marti demisia de onoare, a confirmat acesta pentru HotNews. ro. Gestul vine dupa ce doi muncitori ai regiei au murit din cauza unei tevi cu apa fierbinte care s-a spart si i-a prins in subteran.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )