Libnet.ro
UNICEF

14:15

Nu o sustine nimeni in partid pe Gabriela Firea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu o sustine nimeni in partid pe Gabriela Firea

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat astazi ca grupul parlamentar este nemultumit de Gabriela Firea. Radulescu a mai spus ca edilul nu a facut nimic pentru Bucuresti, dar ca nu este vina partidului, si ca va propune retragerea sprijinului politic pentru Firea. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatul AKM: Nu o sustine nimeni in partid pe Gabriela Firea. Radulescu cere retragerea sprijinului politic si vorbeste de colegii securisti

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat miercuri ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu are sustinerea nimanui in partid, iar in grupul parlamentar colegii sunt nemultumiti de ea. Radulescu a mai spus ca edilul nu a facut nimic pentru Bucuresti, dar ca nu este vina partidului, si ca va propune retragerea sprijinului politic pentru Firea.

Reactie dura in PSD, dupa acuzatiile lui Firea: Nu a facut nimic pentru Bucuresti. Nu o sustine nimeni in partid

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat miercuri ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu are sustinerea nimanui in partid, iar in grupul parlamentar colegii sunt nemultumiti de ea. Radulescu a .

Gabriela Firea: O retragere a lui Dragnea din fruntea PSD ar fi benefica pentru partid, cat si pentru tara

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat marti, la TVR, ca o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat ar fi benefica, in cazul in care liderul PSD nu reuseste sa isi.

Gabriela Firea: O retragere a lui Dragnea din fruntea PSD ar fi benefica pentru partid si pentru tara

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat marti, la TVR, ca o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat ar fi benefica, in cazul in care liderul PSD nu reuseste sa isi.

Gabriela Firea, noi acuzatii in conflictul din PSD. Asaltul asupra binomului Dragnea - Carmen Dan continua

Gabriela Firea, primar al Capitalei si vicepresedinte al PSD, continua sa arate problemele din PSD, in contextul in care aceasta este intr-un conflict deschis cu ministrul de Interne, Carmen Dan, si cu liderul formatiunii, Liviu Dragnea. Acuzatiile lui Firea sunt numeroase, iar pana in prezent nimeni din PSD, in afara de senatorul Ecaterina Andronescu, nu a mai avut curajul sa sara la gatul lui Dragnea.

PSD a decis: Alegeri pentru conducerea a 11 organizatii judetene. Printre acestea si filiala condusa de Gabriela Firea

CExN al PSD a stabilit, sambata, la Neptun, sa se organizeze alegeri pentru functia de presedinte in 11 organizatii judetene conduse de lideri interimari, printre acestea fiind si organizatia PSD Bucuresti condusa de primarul Capitalei, Gabriela Firea, au declarat surse din partid. Decizia vine in contextul in care Gabriela Firea a fost cea care a intrat in conflict cu Liviu Dragnea pe care l-a atacat dur la finalul sedintei Comitetului Executiv, dupa ce solicitarea ei de demitere a protejatei Carmen Dan pentru violentele jandarmeriei din 10 august a fost respinsa.

Gabriela Firea ii cere demisia lui Dragnea: O retragere ar fi benefica nu atat pentru partid, cat pentru tara

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat marti, la TVR, ca o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat ar fi benefica, in cazul in care liderul PSD nu reuseste sa isi schimbe modul de lucru, acela de a se.

Gabriela Firea: Ni se repeta sa nu spunem nimic din ce l-ar deranja pe Liviu Dragnea. Eu cred ca o retragere a sa ar fi benefica pentru partid

Gabriela Firea a vorbit marti seara despre situatia din PSD, precizand ca, din punctul sau de vedere, in acest moment interesul Romaniei si cel al partidului din care face parte este sacrificatpentru.

Gabriela Firea, n scandal cu liderul PSD: Dragnea nu i-a raspuns Corinei Cretu la telefon toata vara

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, dupa sedinta Consiliului Executiv in care a cerut demisia lui Carmen Dan, ca a primit telefonul de la comisarul european Corina Cretu pentru ca aceasta incerca sa discute cu cineva din partid, dar Liviu Dragnea nu i-a raspuns, relateaza Mediafax.

Codrin Stefanescu a gasit solutia pentru stingerea conflictului dintre Dragnea si Gabriela Firea

Gabriela Firea a cerut, marti, demisia presedintelui PSD, Liviu Dragnea. afirmand ca o retragere a liderului social-democratilor ar fi benefica pentru partid si pentru tara, in cazul in care liderul PSD nu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )