Libnet.ro
UNICEF

16:15

Daniel Savu, numit secretar de stat al Ministerului Comunicatiilor

B1 B1,
Daniel Savu, numit secretar de stat al Ministerului Comunicatiilor

Daniel Savu a fost numit in functia de secretar de stat al Ministerului Comunicatiilor. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial. Savu, fost ofiter SRI, o inlocuieste pe Maria Manuela. continuă pe B1

Daniel Savu, numit secretar de stat la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale

Daniel Savu a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale printr-o decizie a premierului Viorica Dancila publicata marti in Monitorul.

Unul dintre apropiatii lui Sebastian Ghita a fost numit secretar de stat la Comunicatii

Fostul senator PSD de Prahova Daniel Savu a fost numit secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor, decizia urmand sa fie publicata in Monitorul Oficial, potrivit G4Media. Fost ofiter SRI, Savu este unul dintre locotenentii omului de afaceri Sebastian Ghita, fugit la Belgrad. Ghita deruleaza mai multe afaceri in zona comunicatiilor.

Un nou secretar de stat la Comunicatii: Daniel Savu, un fost ofiter SRI, senator PSD de Prahova si apropiat al lui Sebastian Ghita

Guvernul Dancila a decis luni luni numirea lui Daniel Savu in functia de secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor, in locul Manuelei-Catrina, arata o decizie publicata marti in Monitorul Oficial. Daniel Savu, fost ofiter SRI pana in 1999 cand a intrat in PSD, a fost sentator de Prahova, membru al Comisiei de control a SRI si un apropiat al lui Sebastian Ghita, potrivit Rise Project. Si-a dat demisia din PSD in 2016, dar anul trecut a reintrat in partid, nu in Prahova, ci la Organizatia PSD Sector 4.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )