Libnet.ro
UNICEF

11:45

Decizie fara precedent. PSD nu va mai cere de la Serviciile Secrete informatii despre viitorii ministri. Risc la adresa securitatii nationale?

Adevărul Adevărul,
Decizie fara precedent. PSD nu va mai cere de la Serviciile Secrete informatii despre viitorii ministri. Risc la adresa securitatii nationale?

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat aseara, la TVR, capremierul desemnat, Viorica Dancila, nu va solicita niciunei institutii a statului roman aviz pentru viitorii ministri din cabinetul sau. De obicei, premierul cerea informatii de la SRI pentru a se asigura ca ministrii alesi nu sunt o amenintare la securitatea nationala sau nu au probleme de coruptie. continuă pe Adevărul

Steve Bannon, fost consilier in probleme de strategie al lui Trump, audiat 10 ore in comisia pentru serviciile secrete

Steve Bannon, fostul consilier in probleme de strategie al presedintelui american Donald Trump a fost audiat marti, timp de 10 ore, de comisia pentru serviciile secrete din Camera Reprezentantilor.

Acuzatii FARA PRECEDENT, de la Bruxelles: Rusia destabilizeaza UE

Executivul european a lansat miercuri o serie de acuzatii fara precedent la adresa Guvernului Rusiei, potrivit carora Moscovaraspandeste deliberat informatii mincinoase pentru a destabiliza Uniunea.

Viktor Orban, ACUZATII fara precedent: Nu putem ajuta lumea, daca ne distrugem propriul popor

Uniunea Europeana trebuie sa ajute imigrantii, fara sa distruga propriul popor, a declarat prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban. Sirienii au dreptul sa plece in cea mai apropiata tara pentru.

Caderea Bastiliilor! ARD puscariile in Franta si GARDIENII le dau foc. PROTESTE fara precedent (VIDEO, FOTO)

Luni 15 ianuarie a fost in Franta nu numai Cea mai trista zi a anului potrivit psihologilor, dar si gardienilor care, sub coordonarea a trei mari sindicate, au declansat proteste masive si de o.

PROVOCARE fara precedent! Ambasada Romaniei din Budapesta, ATACATA! (FOTO)

Ambasada Romaniei din Budapesta a fost atacata de mai multi extremisti unguri, membri ai gruparii Miscarea celor 64 de Comitate, in noaptea de sambata spre duminica. Timp de opt ore,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )