Libnet.ro
UNICEF

01:05

FLORIAN COLDEA: SRI, implicat in operatiunea de aducere in tara a lui Nicolae Popa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIAN COLDEA: SRI, implicat in operatiunea de aducere in tara a lui Nicolae Popa

Serviciul Roman de Informatii a fost implicat in operatiunea de identificare, localizare si aducere in tara a omului de afaceri Nicolae Popa, operatiunea fiind una de succes, a afirmat, astazi, Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, care a fost audiat la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) timp de trei ore. continuă pe Ziarul Bursa

Florian Coldea, audiat aproape patru ore in dosarul lui Kovesi: SRI a fost implicat in operatiunea de identificare si aducere in tara a lui Nicolae Popa

UPDATE Fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea a fost audiat la Sectia de anchetare a magistratilor,in dosarul Laurei Codruta Kovesi privind extradarea lui Nicolae Popa din.

Florian Coldea, fost prim-adjunct al SRI, audiat la Sectia de ancheta a magistratilor in dosarul Codrutei Kovesi

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, s-a prezentat joi la Sectia de anchetare a magistratilor, pentru audieri in dosarul Laurei Codruta Kovesi privind extradarea lui Nicolae Popa din Indonezia.

Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea a venit la audieri la sectia de anchetare a magistratilor, in dosarul Kovesi- UPDATE

Fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii Florian Coldea s-a prezentat joi la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor in dosarul Laurei Codruta Kovesi privind extradarea lui Nicolae Popa din Indonezia.

Florian Coldea, audiat in dosarul aducerii lui Nicolae Popa

UPDATE Florian Coldea a ajuns la Sectiade invstigare amagistratilor. Fostul prim adjunct al Serviciului Roman de Informatii SRI) Forian Coldea urmeaza sa fie audiat de procurorii Sectiei de.

PENTRU A FI AUDIAT IN DOSARUL PRIVIND EXTRADAREA LUI NICOLAE POPA: Florian Coldea a ajuns la Sectia speciala pentru investigarea magistratilor

Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea s-a prezentat, astazi, la Sectia speciala pentru investigarea magistratilor pentru a fi audiat in dosarul privind extradarea fostului director FNI Nicolae Popa, in care este anchetata Laura Codruta Kovesi.

Florian Coldea, audiat joi la Sectia speciala in dosarul privind aducerea in tara a lui Nicolae Popa

Florian Coldea ajunge joi in fata anchetatorilor de la Sectia speciala de investigare a magistratilor. Da declaratii in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa, dosar in care e inculpata fosta sefa.

Florian Coldea, audiat in dosarul Laurei Codruta Kovesi

Florian Coldea, fostul prim adjunct al Serviciului Roman de Informatii va fi audiat joi de procurorii Sectiei de investigare a magistratilor. Forian Coldea urmeaza sa fie audiat de procurorii Sectiei de.

Gabriel Oprea, audiat in dosarul lui Kovesi: Niciodata nu m-am tras de sireturi cu Florian Coldea

Fostul ministru al Apararii Gabriel Oprea a fost audiat, joi,la sediul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, in ceea ce priveste dosarul ce are la baza, aducerea in tara a fostului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )