Libnet.ro
UNICEF

15:45

Liviu Dragnea: Cum e, domnule Hellvig, mai minti in continuare cu legatura SRI-DNA?

B1 B1,
Liviu Dragnea: Cum e, domnule Hellvig, mai minti in continuare cu legatura SRI-DNA?

Liviu Dragnea sustine ca seful Directiei pentru Apararea Constitutiei din cadrul SRI face aproape saptamanal vizite la DNA. in acest context, liderul PSD l-a intrebat pe directorul Serviciului, Eduard. continuă pe B1

[P] Atacurile dezlantuite ale lui Liviu Dragnea ii masoara spaima! Pe 26 mai vor iesi la vot mai multi romani decat a putut el numara vreodata la alegerile europarlamentare!

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare isi are proiectii mult mai adanci in analiza de oportunitate politica pe care si-o face PSD si Liviu Dragnea. Atacurile din ultima perioada la adresa PNL si impotriva presedintelui Klaus Iohannis masoara atacul de panica al celui care conduce de facto Romania din biroul sau de la Camera Deputatilor.

Liviu Dragnea, atac la adresa SRI si a lui Eduard Hellvig pentru implicare in proteste anti-PSD din tara: Aceasta manipulare de doi ani si jumatate, bine platita, bine finantata, are un singur scop - Romania sa nu se dezvolte

Liviu Dragnea, presedintele social-democratilor, a afirmat, luni seara, ca Serviciul Roman de Informatii este implicat in protestele anti-PSD din tara, precizand ca directorul Eduard Hellvig nu a reformat.

Liviu Dragnea sustine ca el a anulat mitingul PSD. Ce mesaj a transmis

Liviu Dragnea sustine ca el este cel care a decis anularea mitingului PSD care era programat saptamana viitoare, la Romexpo. Liderul social-democrat este de parere ca in ultima saptamana de campanie electorala este mai important ca membrii de partid sa stea in dispozitivele de campanie si sa discute cu oamenii. Dupa ce primarul general al [] .

TVR risca o amenda uriasa, dupa emisiunea Viata Satului in care a aparut Liviu Dragnea

PNL solicita CNA si Comisiei de Etica a TVR sa investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea si Petre Daea sa faca propaganda electorala in emisiunea Viata Satului, difuzata de postul public de televiziune duminica, 13 mai 2019. Anuntul a fost facut pe Facebook de prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan. Deputatul a scris ca TVR risca [] .

Liviu Dragnea: Eu am luat decizia anularii mitingului PSD din Capitala. Cel mai important e sa discutam cu oamenii

Liviu Dragnea a declarat ca el a luat decizia de a anula mitingul de 100. 000 de oameni din Bucuresti, deoarece a considerat ca este mai bine ca social-democratii sa ramana in teritoriu si sa discute cu.

Liviu Dragnea: Eu am luat decizia anularii mitingului PSD din Capitala

Liviu Dragnea spune ca el a luat decizia de a anula mitingul PSD cu 100 de mii de oameni din Capitala. Mai bine stam in teritoriu, spune seful PSD, care a explicat ca liderii social democrati s-au trezit tarziu cu.

Liviu Dragnea, despre remaniere: Pentru mine subiectul este inchis. Discutam dupa alegeri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in judetul Dolj, ca pentru el subiectul unei remanieri guvernamentale este inchis pana dupa alegerile europarlamentare din 26 mai. intrebat daca va accepta.

Liviu Dragnea, despre summit-ul de la Sibiu: Principalul subiect discutat de Iohannis cu stapanii lui a fost sa mai scoata ceva sa-l ajute in campanie. Joi sunt la summit, vineri apare scrisoarea!

Liviu Dragnea considera ca scrisoarea prin care Frans Timmermans ameninta cu activarea optiunii nucleare .

Liviu Dragnea: Mamicile care primesc indemnizatie vor avea voie sa desfasoare activitati independente. Este de foarte mult bun simt, am depus deja acest proiect de lege

Liviu Dragnea a declarat ca a depus in Parlament un proiect care le permite mamelor beneficiare de indemnizatie de crestere a copilului sa desfasoare mai multe activitati economice. Este de foarte mult.

Liviu Dragnea: Asta e o atitudine fascista - Doar cei foarte puternici, violenti, radicali, foarte bogati, ei sa existe, restul, omorati! Reactia noastra vreau sa fie sa-i plesnim, dar sa-i plesnim la vot!

Liviu Dragnea sustine ca PSD nu e, de fapt, la putere, caci puterea reala e in mainile lui Klaus Iohannis. Liderul social-democratilor mai considera ca suntem martorii unui plan bine pus la punct, menit sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )