Libnet.ro
UNICEF

23:30

Liviu Dragnea: Am informatii ca la Parchetul General este o sesizare de la SRI ca PSD vrea boicotarea referendumului

B1 B1,
Liviu Dragnea: Am informatii ca la Parchetul General este o sesizare de la SRI ca PSD vrea boicotarea referendumului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca are informatii potrivit carora SRI a depus o sesizare la Parchetul General in care se reclama faptul ca el si partidul sau vor sa boicuteze referendumul de pe. continuă pe B1

Liviu Dragnea: La Parchetul General este o sesizare de la SRI in care se spune ca Dragnea si PSD boicoteaza referendumul / Sunt parlamentari Pro Romania care au inceput sa contacteze colegi sa vina inapoi in PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca, din informatiile pe care le-a primit din interiorul Parchetului, la Parchetul General exista o sesizare de la SRI in care se reclama faptul ca Liviu Dragnea si PSD vor boicotarea referendumului. El mai spus ca exista o presiune imensa pe completul de judecata ce urmeaza sa se pronunte in dosarul sau, acestea venind din partea sistemului, la comanda presedintelui Klaus Iohannis. De asemenea, liderul PSD a sustinut ca mai multi membri social-democrati plecati spre Pro Romania dau semnale ca vor sa revina deoarece nu mai au incredere in proiect.

Liviu Dragnea, dezvaluire-soc: La Parchetul General exista o sesizare a SRI cum ca PSD vrea sa boicoteze referendumul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca la Parchetul General este o sesizare a SRI in care se atrage atentia ca el si conducerea PSD vor sa boicoteze referendumul. Despre referendum, la.

CTP, despre planul lui Liviu Dragnea din seara alegerilor: Este aproape indiscutabil ca isi va lansa candidatura la presedintie

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat la Digi24 ca Liviu Dragnea isi va lansa sigur candidatura la alegerile prezidentiale, duminica seara, 26 mai.

Orban: Am ajuns sa-l vedem pe Liviu Dragnea la Viata satului parca este prezentator. in curand o sa-l vedem si la emisiuni pentru copii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, cere demisia conducerii TVR in urma aparitiilor dese ale liderului PSD Liviu Dragnea la Viata Satului, spunand ca pare ca este prezentator al acelei emisiuni si ca in curand va putea fi vazut si la Teleenciclopedia si la emisiuni pentru copii.

Dosarul lui Liviu Dragnea se judeca la inalta Curte. Liderul PSD nu a venit la iCCJ. Avocatii sai ridica exceptii de neconstitutionalitate

Update:Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, invoca doua exceptii de neconstitutionalitate in dosarul DGASPC. Update: DNA a renuntat la doua solicitari de sesizare a CCR, probabil pentru ca.

Avocatul Romaniei la CEDO a mintit Curtea de la Strasbourg ca sa-l ajute pe Liviu Dragnea

Noul agent guvernamental al Romaniei pe langa Curtea Europeana a Drepturilor Omului, Viorel Mocanu, a prezentat informatii false instantei de la Strasbourg, in incercarea de a-l ajuta pe reclamantul Liviu Dragnea. Liderul PSD a atacat la Strasbourg sentinta de condamnare in dosarul Referendumul, unde a primit doi ani de inchisoare cu suspendare.

Codrin Stefanescu, despre declaratiile lui Liviu Dragnea: Nu s-a referit la Viorica Dancila, ci la intregul Guvern. Niciun ministru nu trebuie sa uite de ce a fost pus(VIDEO)

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea s-a referit la intregul Guvern atunci cand i-a.

Viorica Dancila ii tine piept lui Liviu Dragnea: Nu imi este frica. Ce ii raspunde sefului PSD

Premierul Viorica Dancila a avut, pe parcursul zilei de miercuri, mai multe afirmatii care ar arata o racire a relatiilor cu Liviu Dragnea. De asemenea, mesajul transmis de aceasta la atacul direct al liderului PSD a fost unul ferm. Pe tot parcursul campaniei electorale, atitudinea premierului Dancila a tradat o racire si o distantare fata [] .

Liviu Dragnea aproape ca o regreta pe Kovesi. Ce s-ar putea intampla dupa plecarea ei

Liviu Dragnea pare ca regreta plecarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Liderul PSD este de parere ca daca actuala opozitie va prelua puterea, ar fi in stare sa faca un sistem mult mai dur decat l-au facut Coldea si Kovesi. El a vorbit despre condamnarea definitiva pe care a primit-o [] .

Documente prezentate de PNL. Turcan: Este dovada ca ultra-populistul Liviu Dragnea ataca multinationale pentru a mai pacali o data electoratul PSD

Liberalii au prezentat marti o serie de documente despre care spun ca reprezinta dovezi ale minciunii si ipocriziei lui Liviu Dragnea. Mai exact, potrivit prim-vicepresedintelui PNL, Raluca Turcan, firma Nutrelo Group SA in care este actionar fiul sefului PSD face afaceri cu multinationalele pe care le huleste public.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )