Libnet.ro
UNICEF

21:30

Liviu Dragnea si Victor Ponta, saltati de DNA?!

B1 B1,
Liviu Dragnea si Victor Ponta, saltati de DNA?!

Fostul colonel din SRI Daniel Dragomir, omul cu grave probleme penale care incearca sa puna carbuni pe furnalul comisie de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, lanseaza o noua. continuă pe B1

Sper ca Tudose sa castige batalia cu Dragnea-Valcov. Ponta anunta noi tensiuni la varful puterii

Victor Ponta anunta ca la varful puterii in tara se duce o batalie din nou intre premierul Mihai Tudose si cea a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier a afirmat, in.

Victor Ponta: Dragnea a gasit o scamatorie ingrozitoare prin care imparte bani pe care nu-i are. Face pe Mos Craciun si da vina pe premier (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a criticat luni, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, masurile fiscale anuntate de guvernul Tudose, catalogand aceasta intentie a Executivului drept o.

Victor Ponta: Slava Domnului ca s-a amanat sedinta de Guvern cu toate acele trasnai fiscale

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, ca este bine ca s-a amanat sedinta de Guvern in care urmau sa se discute masurile fiscale, mentionand ca spera ca prim-ministrul Mihai Tudose.

Revolutia fiscala, digerata cu greu de Mihai Tudose. Premierul a cedat in urma presiunilor lui Liviu Dragnea

Premierul ezita sa aprobe prin ordonanta de urgenta schimbarile la Codul fiscal, amand a doua sedinta de guvern pe aceasta tema. Subiectul ar urma sa fie transat maine de Guvern, in urma presiunilor lui Liviu Dragnea. Unii lideri ai PSD si ALDE se distanteaza de propunerile de modificare a Codului Fiscal.

Comisia Alegeri 2009 o va chema la audieri pe avocata lui Liviu Dragnea, dupa ce aceasta a spus ca s-au intamplat crime dupa acel scrutin

Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 o va chema la audieri pe avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii, care a declarat sambata, la Antena 3, ca s-au intamplat chiar crime dupa acel scrutin.

Liviu Dragnea, pe aeroportul din Viena in ziua protestelor. Ce i-a spus o romanca liderului PSD

In ziua protestelor, Liviu Dragnea a fost surprins de o romanca pe aeroportul din Viena. Cand l-a recunoscut tanara a tinut si sa-i transmita si un mesaj dur liderului.

Alegeri locale partiale. in feuda lui Liviu Dragnea din Teleorman, candidatii PSD au castigat scrutinul in trei comune

PSD a castigat alegerile locale partiale din judetul Teleorman, feuda lui Liviu Dragnea, pentru functia de primar in comunele Cervenia, Poeni si Salcia, potrivit directorului de campanie, Danut Cristescu .

INTERVIU Ana Gomes,eurodeputat socialist: Daca nu are nimic de ascuns, Liviu Dragnea ar trebui sa fie primul interesat de dezvaluirea beneficiarilor reali ai Tel Drum / Actiunile la purtator - vehicul pentru coruptie

Liviu Dragnea ar trebui sa fie primul care sa ceara interzicerea actiunilor la purtator. Ar trebui sa fie primul interesat de dezvaluirea publica a beneficiarilor reali si a detinatorilor acestei companii, Tel Drum. Cine nu are de ce se teama nu ar trebui sa aiba nimic de ascuns, spune intr-un interviu acordat HotNews. ro Ana Gomes, membra a Parlamentului European din partea socialistilor portughezi. Vicepresedinte al Comisiei Panama Papers din PE, Ana Gomes explica de ce e nevoie, in urma unei directive europene, ca in tarile membre UE sa fie interzise actiunile la purtator, descrise drept un vehicul pentru coruptie.

Liviu Dragnea: Intarzierea platii contributiilor salariatului de catre angajator va insemna infractiune

Liviu Dragnea a declarat ca intarzierea platii contributiilor salariatului de catre angajator va insemna infractiune.

Liviu Dragnea: Neplata contributiilor de catre angajator va fi infractiune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca angajatorii care nu platesc contributiile angajatilor dupa intrarea in vigoare a ordonantei de urgenta privind transferul acestor contributii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )