Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Justitiei a incheiat doua protocoale de colaborare cu SRI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Justitiei a incheiat doua protocoale de colaborare cu SRI

Ministerul Justitiei a recunoscut intr-un raspuns pentru Forumul Judecatorilor din Romania ca a incheiat doua protocoale de colaborare cu Serviciul Roman de Informatii SRI), unul pe tema prevenirii si combaterii terorismului, iar celalalt reprezentand organizarea si functionarea Sistemului National de Prevenire si Combatere a Terorismului. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Justitiei are doua protocoale clasificate cu SRI: Reactia lui Tudorel Toader

Ministerul Justitiei are incheiate doua protocoale clasificate cu Serviciul Roman de Informatii, a anuntat, duminica, Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, citand un raspuns primit de la Ministerului.

Doua protocoale cu SRI, gasite la Ministerul Justitiei. Reactia lui Tudorel Toader

Ministerul Justitiei recunoaste intr-un raspuns pentru Forumul Judecatorilor ca institutia a incheiat doua protocoale cu SRI, ministrul Tudorel Toader declarand ca va face o verificare in acest.

Ministerul Justitiei are incheiate doua protocoale secrete cu Serviciul Roman de Informatii

Ministerul Justitiei recunoaste ca are incheiate in prezent doua protocoale secrete cu Serviciul Roman de Informatii, ce ar viza colaborarea in problematicaprevenirii si combaterii terorismului. Informatia vine in contextul in care ministrul Tudorel Toader a criticat constant existenta protocoalelor de colaborare dintre institutiile din sistemul judiciar si SRI.

Ministerul Justitiei a ncheiat doua protocoale cu SRI, potrivit unui raspuns al MJ la o solicitare a Forumului Judecatorilor

Ministerul Justitiei are incheiate doua protocoale cu Serviciul Roman de Informatii, reiese din raspunsul dat de ministerul condus de Tudorel Toader la o solicitare de informatii de interes public facuta de Forumul Judecatorilor. 47 Verificam sa vedem cine si in ce conditii conditii au fost semnate, a declarate Tudorel Toader, pentru Agerpres.

Tudorel Toader, dupa discutia cu Dragnea si Tariceanu: La Ministerul Justitiei nu a existat si nici nu exista un proiect privind amnistia si gratierea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, ca nu exista niciun proiect de ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea la Ministerul Justitiei. Tudorel Toader le-a prezentat liderilor coalitiei de guvernare o alta ordonanta de urgenta, care urmeaza sa modifice legile Justitiei la recomandarea Comisiei de la Venetia.

Surse: Ce i-a cerut Dragnea lui Tudorel Toader ca sa nu-l schimbe de la Ministerul Justitiei. Cum joaca Tariceanu

Ministrul Justitiei trebuie sa indeplineasca trei mari conditii puse de Dragnea pentru a ramane in Guvern: ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere; sesizarea CCR pe subiectul protocoalelor secrete; emiterea un punct de vedere pe Ordonanta 6, adoptata de Guvernul Ciolos, care a reglementat relatia procurori-SRI. Deocamdata, Tudorel Toader refuza sa dea curs doleantelor lui Dragnea, sustin surse politice pentru Adevarul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2802 seconds )