Libnet.ro
UNICEF

20:30

Procurorul general a transmis catre CSM si ministrul Justitiei protocoalele incheiate cu SRI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorul general a transmis catre CSM si ministrul Justitiei protocoalele incheiate cu SRI

Procurorul general, Augustin Lazar, a transmis, ieri, catre Consiliul Superior al Magistraturii si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, protocoalele incheiate cu SRI, informeaza Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Public a transmis catre CSM si ministrul Justitiei protocoalele incheiate cu SRI

Ministerul Public a transmis ministrului Justitiei si Consiliului Superior al MagistraturiiCSM) protocoalele clasificate incheiate cu SRI, potrivit unui comunicat de presa al PiCCJ. Avand in vedere decizia.

Procurorul general a transmis protocoalele incheiate cu SRI catre CSM si ministrul Justitiei

Procurorul general, Augustin Lazar, a transmis, marti, catre CSM si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, protocoalele incheiate cu SRI, informeaza PiCCJ. in curs de actualizare .

Procurorul general a transmis protocoalele incheiate cu SRI catre CSM si ministrul Justitiei

Procurorul general, Augustin Lazar, a transmis, marti, catre Consiliul Superior al Magistraturii si .

Parchetul general a transmis CSM si ministrului Justitiei protocoalele incheiate cu SRI

Parchetul general a transmis marti protocoalele clasificate semnate intre institutiile judiciare si SRI Consiliului Superior al Magistraturii si ministrului justitiei, spre informare, potrivit prerogativelor constitutionale si competentelor legale, precum si a principiului 'nevoii de a cunoaste', a anuntat ministerul Public, pe contul de Facebook.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Am primit protocoalele de la Parchetul General. Vor fi desecretizate conform Legii 182

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri ca a primit protocoalele SRI de la Parchetul General si ca urmeaza sa fie parcursa procedura legala de desecretizare a documentelor. Am primit pr.

Ministrul Justitiei: Am primit de la Ministerul Public protocoalele incheiate cu SRI. Vor fi desecretizate potrivit Legii 182. Este o peocedura legala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca a primit de la Ministerul Public protocoalele incheiate cu SRI si ca va fi parcursa procedura legala de desecretizare a documentelor, relateaza News. ro.

Augustin Lazar, despre desecretizarea protocoalelor ceruta de ministrul Justitiei: Decizia se va lua dupa o analiza temeinica

Procurorul General trage de timp in cazul desecretizarii protocoalelor dintre institutiile din Justitie si SRI. Augustin Lazar anunta ca va decide in privinta desecretizarii doar dupa ce va face o analiz?.

Toader, despre extradarea lui Ghita: Partea romana si-a indeplinit obligatiile. Luni ma intalnesc cu ministrul Justitiei din Serbia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, ca partea romana si-a indeplinit obligatiile si a transmis toate informatiile solicitate in dosarul de extradare a lui Sebastian Ghita din Serbia. Toader a precizat ca luni va avea o intalnire cu ministrul Justitiei din Serbia in care se va discuta si acest subiect.

Partea romana si-a indeplinit obligatiile. Luni ma intalnesc cu ministrul Justitiei din Serbia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi, ca partea romana si-a indeplinit obligatiile si a transmis toate informatiile solicitate in dosarul de extradare a lui Sebastian Ghita din Serbia, inforemaza News. ro.

Ministrul Justitiei anunta un proiect legislativ prin care detinutii care au stat in conditii necorespunzatoare sa fie despagubiti financiar

Ministerul Justitiei lucreaza la un proiect legislativ ce prevede conferirea de despagubiri si compensatii materiale, pentru perioada cat un detinut a stat in conditii necorespunzatoare, a anuntat, marti, ministrul Justitiei Tudorel Toader.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )