Libnet.ro
UNICEF

13:15

Unul dintre apropiatii lui Sebastian Ghita a fost numit secretar de stat la Comunicatii

Adevărul Adevărul,
Unul dintre apropiatii lui Sebastian Ghita a fost numit secretar de stat la Comunicatii

Fostul senator PSD de Prahova Daniel Savu a fost numit secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor, decizia urmand sa fie publicata in Monitorul Oficial, potrivit G4Media. Fost ofiter SRI, Savu este unul dintre locotenentii omului de afaceri Sebastian Ghita, fugit la Belgrad. Ghita deruleaza mai multe afaceri in zona comunicatiilor. continuă pe Adevărul

Un nou secretar de stat la Comunicatii: Daniel Savu, un fost ofiter SRI, senator PSD de Prahova si apropiat al lui Sebastian Ghita

Guvernul Dancila a decis luni luni numirea lui Daniel Savu in functia de secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor, in locul Manuelei-Catrina, arata o decizie publicata marti in Monitorul Oficial. Daniel Savu, fost ofiter SRI pana in 1999 cand a intrat in PSD, a fost sentator de Prahova, membru al Comisiei de control a SRI si un apropiat al lui Sebastian Ghita, potrivit Rise Project. Si-a dat demisia din PSD in 2016, dar anul trecut a reintrat in partid, nu in Prahova, ci la Organizatia PSD Sector 4.

Seful Politiei Prahova, amendat cu 1.000 de lei pentru ca nu a adus un martor la procesul lui Sebastian Ghita

Instanta suprema l-a amendat, luni, pe seful Inspectoratului Judetean de Politie cu 1. 000 de lei pentru ca politistii nu au pus in aplicare un mandat de aducere a unui martor in dosarul in care fostul deputat Sebastian Ghita e acuzat ca i-ar fi dat mita fostului primar de Ploiesti Iulian Badescu, potrivit Mediafax.

Doi romani, loviti intentionat cu masina in Londra. Unul dintre ei si-a pierdut viata

Doi romani au fost loviti intentionat de o masina care circula cu viteza, dupa ce avusesera o altercatie cu un grup de persoane. in Londra s-a intamplat totul. Un barbat si-a pierdut viata, iar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )