Libnet.ro
UNICEF

09:45

PNL propune ca cei care nu respecta izolarea sa-si piarda indemnizatia de 75% din salariu a concediului de carantina

Adevărul Adevărul,
PNL propune ca cei care nu respecta izolarea sa-si piarda indemnizatia de 75% din salariu a concediului de carantina

Liderul deputatilor PNL Florin Roman a depus un amendament in Parlament prin care beneficiarii indemnizatiei de 75% din salariul de baza ca urmare a concediului de carantina sa-si piarda beneficiul daca pe perioada starii de urgenta nu respecta carantina sau starea de izolare. continuă pe Adevărul

Ministrul francez de Interne ii numeste idioti pe cei care nu respecta izolarea

Franta are in vedere prelungirea masurilor de prevenire a extinderii epidemiei dincolo de cele 15 zile anuntate marti in contextul in care populatia nu respecta recomandarile de distantare sociala si continua sa iasa din case in numar mare, in pofida celor peste 10. 000 de cazuri inregistrate in tara.

Trei senatori liberali propun marirea pedepselor pentru cei care nu respecta izolarea la domiciliu sau carantina

Senatorii liberali Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu si Laura Scantei au preluat propunerea legislative formulate de asociatia procurorilor AMASP de inasprire a pedepselor pentru persoanele care nu respecta izolarea.

Orban: Pedepse mai dure pentru cei care nu respecta izolareacarantina sau ascund informatii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul a modificat Codul penal cu privire la infractiunile care se petrec in contextul epidemiei de coronavirus.

Coronavirus in Romania: Persoanele care nu respecta izolarea vor fi plasate automat in carantina, sub paza

Persoanele care nu respecta masura izolarii la domiciliu, ca masura de prevenire a raspandirii COVID-19, vor fi preluate de fortele de ordine publica si plasate in carantina institutionalizata, sub paza. Decizia a fost anuntata sambata de ministrul de Interne, Marcel Vela.

Coronavirus: O femeie si-a reclamat la Politie fiica si pe iubitul acesteia, intorsi din Franta, ca nu respecta izolarea

O femeie din Bucuresti a mers la Politie si si-a reclamat fiica si pe iubitul acesteia, intorsi din Franta, ca nu respecta izolarea la domiciliu. Procurorii au deschis dosar penal pe numele celor doi.

Amenzi in valoare de 50.000 de lei pentru cetatenii care nu respecta izolarea la domiciliu

Autoritatile locale din judetul Ialomita iau masuri severe pentru a preveni raspandirea infectiei cu noul coronavirus. Astfel, Serviciul de Control in Sanatate Publica a aplicat 5 sanctiuni, in valoare totala de 50. 000 de lei persoanelor care au refuzat sa respecte masura autizolarii la domiciliu.

Mesajul Politiei Romane pentru cei care au iesit azi din case. Parcurile se inchid

Oamenii care au iesit azi din case pentru a se plimba la aer curat au trebuit sa se intoarca la domiciliu. Politia Romana a anuntat faptul ca parcurile se inchid, asa ca romanii trebuie sa se conformeze in ultimul ceas si sa ramana in case. Politia Romana, mesaj pentru cei care au iesit din case.

Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Romania se confrunta, la fel ca aproape toate tarile de pe continetul european, cu pandemia COVID-19, iar medicii specialisti, fie ca vorbim de cei din Bucuresti, Timisoara sau celelalte orase, incearca sa gaseasca metode de a minimaliza raspandirea virusului, dar si metode de vindecare. Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza Unul .

E.ON Energie Romania isi suspenda activitatea in centrele de relatii cu clientii. Ce fac cei care nu au cont online

ON Energie Romania isi suspenda temporar activitatea in centrele de relatii cu clientii incepand de luni, 23 martie. Ce fac cei care nu au cont online? E. ON Energie Romania isi suspenda activitatea in centrele de relatii cu clientii E. ON Energie Romania a informat vineri ca suspenda temporar activitatea magazinelor E. ON de luni, 23 martie. Clientii .

Peste 99% dintre cei care au murit de coronavirus in Italia aveau si alte boli

Potrivit unui studiu efectuat de Autoritatea Nationala de Sanatate din Italia, mai mult de 99% dintre cei care au murit din cauza coronavirusului au suferit de afectiuni medicale anterioare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )